Σεμινάριο για τον Άμλετ του Σαίξπηρ από τον Ένκε Φεζολλάρι

enke-fezollari
ΔΕΥΤΕΡΑ, 03 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Στο θέατρο Tempus Verum εν Αθήναις.

Στο Εργαστήρι με οδηγό τον Άμλετ, ένα από τα πιο εμβληματικά κείμενα του Σαίξπηρ, θα εισέλθουμε στο χώρο του θεάτρου και θα γνωρίσουμε τις τεχνικές εκείνες που δημιουργούν τους ρόλους, τις σκηνικές θερμοκρασίες και αποκαλύπτουν την αναγκαιότητα της σκηνικής ύπαρξης.

 Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν όλη τη διαδικασία της πρόβας , από την πρώτη «αναγνωριστική» συνάντηση των συνεργατών, έως το χτίσιμο του κάθε ρόλου, τις διαδρομές των χαρακτήρων και την παρουσίαση σκηνών.

Μέσα από αυτή τη «σκηνική» διαδρομή κάθε συμμετέχων θα έχει τη δυνατότητα να δουλέψει με συγκεκριμένες τεχνικές το σώμα και τη φωνή του. Στόχος είναι αφενός «να συναντήσει» εκ νέου τον εαυτό του, σε ένα περιβάλλον παιγνιώδες, σχεδόν μαγικό, απαλλαγμένο από το βάρος της καθημερινότητας, και αφετέρου να εναρμονιστεί εκφραστικά και επικοινωνιακά με την υπόλοιπη ομάδα, επιδιώκοντας μια δημιουργική και συνεργατική συλλογικότητα.

Το σαιξπηρικό έργο θα αποτελέσει το κοινό πεδίο συνάντησης όλων των συμμετεχόντων σε αυτή τη δραστηριότητα.

Το μάθημα θα είναι κάθε Κυριακή 15:00 -18:00, έναρξη κυριακή 9 Δεκεμβρίου διάρκεια σεμιναρίου 3 μήνες. Κόστος σεμιναρίου 80/μήνα και 60/μήνα για φοιτητές δραματικών σχολών. Για αιτήσεις συμμετοχής καλέστε μας στο 6937097553 ή στείλτε μας e-mail στο tempusverum.academy@gmail.com fb:tempusverum.academy