Διεθνής η προβολή του Φεστιβάλ Επιδαύρου για το 2019

festibal-epidaurou-2019

IslBG

ΤΡΙΤΗ, 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Η FedHATTA έχει ήδη αναρτήσει το πρόγραμμα του φεστιβάλ για το ερχόμενο καλοκαίρι στην ιστοσελίδα της.

Ομοσπονδία Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδιών & Τουρισμού (FedHATTA), συγχαίρει το Φεστιβάλ Aθηνών και Επιδαύρου  που για πρώτη φορά ανακοίνωσε το πρόγραμμα του για την Επίδαυρο τόσο νωρίς (22/10/2018), βοηθώντας με αυτό τον τρόπο στον έγκαιρο προγραμματισμό των τουριστικών πακέτων και στην ενημέρωση των ταξιδιωτών.

Η FedHATTA έχει ήδη αναρτήσει το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Επιδαύρου 2019 στην ιστοσελίδα της,  το έχει προωθήσει σε πολλά ηλεκτρονικά μέσα τουρισμού και το έχει κοινοποιήσει στους αντίστοιχους συνδέσμους ξένων χωρών (χώρες Ευρωπαϊκής Ένωσης, Η.Π.Α., Ινδία, Κύπρος, Ισραήλ).

Στο πλαίσιο της ενίσχυσης  του πολιτιστικού τουρισμού, η Ομοσπονδία και το Φεστιβάλ, ενώνουν τις δυνάμεις τους για την προώθηση των παραστάσεων αρχαίου δράματος, αλλά και σύγχρονου ρεπερτορίου, στα δύο εμβληματικά αρχαία θέατρα της Αργολίδας (Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου & Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου).

Το διεθνές φεστιβάλ αρχαίου δράματος που διεξάγεται στην περιοχή κάθε καλοκαίρι μπορεί  να διανθίσει την ταξιδιωτική εμπειρία με τρόπο μοναδικό και ιδιαίτερο, δίνοντας ταυτόχρονα στη χώρα μας τη δυνατότητα να αναδείξει τον πολιτιστικό της προφίλ.

Υπενθυμίζεται  ότι το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Επιδαύρου 2019 είναι ήδη αναρτημένο και στην ιστοσελίδα του φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου στα ελληνικά και στα αγγλικά, ενώ συνοδεύεται και από δύο ξενόγλωσσα πληροφοριακά βίντεο.

Δείτε το βίντεο για το Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου εδώ.

Δείτε το βίντεο για το Μικρό Θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου εδώ.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Επιδαύρου 2019 εδώ.