«Η Υπόσχεση – Καημένε μου Μάρικ»: Μία ιστορία ενηλικίωσης στο Θέατρο Φούρνος

i-yposxesi-kaimene-mou-marik-kaimene-mou-marik
ΤΡΙΤΗ, 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Τρία παιδιά ερωτεύονται, οραματίζονται και αναμετρώνται με τα ίδια τους τα όνειρα.

Το κλασικό έργο του Αλεξέι Αρμπούζοφ «Η Υπόσχεση – Καημένε μου Μάρικ» - μία ιστορία ενηλικίωσης για τρία παιδιά που ερωτεύονται, οραματίζονται και αναμετρώνται με τα ίδια τους τα όνειρα - παρουσιάζεται σε διασκευή – σκηνοθεσία της Ελεάννας Σαντοριναίου από τις 28 Ιανουαρίου, κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00 στο Θέατρο Φούρνος.

Χειμώνας. Μέσα σε μία πολιορκημένη πόλη, τρεις έφηβοι, η Λίκα, ο Λεονίντικ και ο Μάρικ γνωρίζονται κάτω από τις αντίξοες συνθήκες του πολέμου. Μαζί προσπαθούν να επιβιώσουν, να ερωτευτούν και να ονειρευτούν πώς θα είναι το μέλλον τους. Όταν τελειώσει ο πόλεμος και τα παιδιά ενηλικιώνονται, καλούνται να διαχειριστούν τα ονειρά που έκαναν, τις υποσχέσεις που έδωσαν ο ένας στον άλλον καθώς και τις σχέσεις που δημιούργησαν.

Στο πέρασμα του χρόνου ένας πόλεμος ξυπνάει και χάνεται, ένας νέος κόσμος χτίζεται και φέρνει ελπίδες, μέχρι που αυτός ο ίδιος ο κόσμος επαναπροσδιορίζεται και τους κάνει να αναρωτιούνται εάν έφερε τα δώρα του και τήρησε τις υποσχέσεις του.

Μετάφραση Γιώργος Σεβαστίκογλου Διασκευή - Σκηνοθεσία: Ελεάννα Σαντοριναίου Δραματουργία : Γιωργίνα Γερμανού Φωτισμοί: Aποστόλης Τσατσάκος Μουσική: Φάνης Ζαχόπουλος Μουσικός Παραγωγός : Ορέστης Πετράκης Σκηνικά- Κοστούμια: Γιωργίνα Γερμανού Κινησιολογική επιμέλεια : Φαίδρα Σούτου Φωτογραφία - poster: Χρήστος Σημαιωνίδης Sound effects: Έλια Καλογιάννη Βοηθός Σκηνοθέτη: Λήδα Κουτσοδασκάλου Μακιγιάζ: Cathy Jones Origami: Άννα Σαντοριναίου Επικοινωνία: Δημήτρης Χαλιώτης

Ερμηνεύουν: Παναγιώτης Γαβρελάς, Κόνυ Ζήκου, Ερρίκος Μηλιάρης

Παραγωγή Θέατρο Φούρνος  2019

Info
Θέατρο Φούρνος: Μαυρομιχάλη 168 Νεάπολις Εξαρχείων. Από 28 Ιανουαρίου έως 5 Μαρτίου 2019 Κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00. Διάρκεια: 80΄. Τιμές εισιτηρίων: Κανονικό: 12€ Άνω των 65: 10€ Φοιτητικό: 10€ Ατέλειες-Ανεργίας: 5€.