Η Πέμη Ζούνη συνομιλεί με την Marilyn Monroe

otan-i-marilyn-monroe-menei-moni-tis-marilyn-monroe-menei-moni-tis
ΠΕΜΠΤΗ, 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Η Ερωφίλη Κόκκαλη ερμηνεύει τον πολυσυζητημένο μονόλογο του Γιάννη Κοντραφούρη.

Η Πέμη Ζούνη σκηνοθετεί την Ερωφίλη Κόκκαλη στον θεατρικό μονόλογο του Γιάννη Κοντραφούρη «Όταν η Marilyn Monroe μένει μόνη της», σε μουσική Θέμη Καραμουρατίδη στο El Convento del Arte.

Η ντιζέζ του μαγαζιού κάνει το ντεμπούτο της στο hip hop μουσικό στερέωμα και συγκρούεται με το είδωλο της, τη Marilyn Monroe. Γκρεμίζει τον καθρέφτη της, όχι μόνο «με βούρτσες και γροθιές» αλλά και με αποκαλύψεις, καυστικά σχόλια, σκάνδαλα και μυστικά από την κλειδαρότρυπα κι έπειτα σκουπίζει τα κομμάτια της - και τα κομμάτια της Marilyn Monroe - και αναχωρεί με προορισμό...τα όνειρά της.

Σκηνοθεσία:  Πέμη Ζούνη. Μουσική: Θέμης Καραμουρατίδης. Στίχοι: Ερωφίλη Κόκκαλη. Βοηθός Σκηνοθέτη - Βοηθός παραγωγής: Ντέπη Ζούνη. Φωτογραφίες:  Χρυσόστομος Γαλαθρής. Ερμηνεύει η Ερωφίλη Κόκκαλη. 

Μετά την παράσταση ακολουθεί dj set με χολιγουντιανή διάθεση.

Info
El Convento Del Arte. Διεύθυνση: Βιργινίας Μπενάκη 7 Μεταξουργείο, Αθήνα. Ημερομηνία έναρξης παραστάσεων: Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019 και κάθε Πέμπτη. Διάρκεια: 50 λεπτά. Ώρα έναρξης: 21:30 . Ο χώρος λειτουργεί από τις 21:30 για φαγητό και ποτό. Πληροφορίες – Κρατήσεις: El Convento Del Arte - τηλ. 2105200602 –Είσοδος: 8 euro.