«Ας έχω εγώ το κρίμα» στο Θέατρο Άλμα

as-exo-ego-to-krima
ΤΡΙΤΗ, 05 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

Μια solo performance βασισμένη στη «Γκόλφω» του Σπυρίδωνος Περεσιάδη.

Μια γυναίκα αφηγείται την ιστορία της Γκόλφω εξερευνώντας τα στάδια και την έννοια της αιώνιας αγάπης, την πίστη, τον όρκο και την βαρύτητά του. Πλησιάζει όλους τους χαρακτήρες και παρατηρεί το περιβάλλον που οδηγεί σε εκείνα τα μονοπάτια που κατοικούν μόνο τα ένστικτα. Όλο αυτό έχει ως αποτέλεσμα να χάνονται τα όρια του «παρατηρώ και αφηγούμαι» και του «είμαι και κάνω». Το «Ας έχω εγώ το κρίμα», είναι μία παράσταση που δοκιμάζει να παντρέψει, με σεβασμό στο πρωτότυπο κείμενο αλλά και με χιούμορ, τον λόγο με το σωματικό θέατρο.

Σύλληψη: Aulona Lupa Σκηνοθετική επιμέλεια: ΧρήστοςΤσαβλίδης Κίνηση: Χρήστος Ξυραφάκης Μουσική: Διαμαντής Αδαμαντίδης Σκηνικό περιβάλλον – Κουστούμια: Εύα Γουλάκου Σκηνοθεσία Video Art: Gizmo Μπερερής. 

Ερμηνεία: Aulona Lupa.

Info
Μικρή Σκηνή του θεάτρου Άλμα 12 Μαρτίου και 13 Μαρτίου 2019. Για δύο παραστάσεις Διεύθυνση: Ακομινάτου 15, Αθήνα Τηλέφωνο κρατήσεων: 2105220100 Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Τρίτη και Τετάρτη στις 20:00 Τιμές εισιτηρίων: Κανονικό 10€, Μειωμένο 8€ (φοιτητικό, άνω των 65 ετών) Διάρκεια: 55 λεπτά. Η προπώληση εισιτηρίων γίνεται μέσω του δικτύου viva και στο ταμείο του θεάτρου.