«Ήταν όλοι τους παιδιά μου» με τους Sally Field και Bill Pullman στο Μέγαρο

itan-oloi-tous-paidia-mou
ΤΕΤΑΡΤΗ, 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

Σε ζωντανή μετάδοση από το Οld Vic του Λονδίνου.

Δύο μεγάλα κινηματογραφικά αστέρια, τη Sally Field και τον Bill Pullman, θα απολαύσει στο θεατρικό σανίδι το κοινό, την Πέμπτη 15 Μαΐου στις 9 το βράδυ, στο έργο Ήταν όλοι τους παιδιά μου του Άρθουρ Μίλλερ, το οποίο μεταδίδεται ζωντανά από το θέατρο Old Vic του Λονδίνου στην Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη (με αγγλικούς υπότιτλους) στο πλαίσιο του National Theatre Live. Η διάσημη ηθοποιός που κέρδισε όσκαρ για τις Ανθισμένες μανόλιες και ο πολυβραβευμένος Pullman (βραβείο διεθνούς φεστιβάλ του Λοκάρνο, Γούντστοκ κ.ά.), o oποίος έδωσε ρεσιτάλ ερμηνείας στην ταινία Ημέρα Ανεξαρτησίας, αποτελούν το πρωταγωνιστικό ντουέτο του σπαρακτικού δράματος του σπουδαίου αμερικανού συγγραφέα. Το πάντα επίκαιρο έργο του Μίλλερ πρωτοπαρουσιάστηκε το 1947 στη Νέα Υόρκη σε σκηνοθεσία Ηλία Καζάν και αυτή τη σεζόν ανεβαίνει στο Εθνικό Θέατρο της Αγγλίας σκηνοθετημένο από τον Jeremy Herrin, γνωστό στους φίλους του NTL από την εξαιρετική δουλειά του στην παράσταση This House.  

 «Δεν συνειδητοποιείς πόσο μπορούν να μισήσουν οι άνθρωποι, Κρις.

Μπορούν να μισήσουν τόσο πολύ, που θα κάνουν τον κόσμο χίλια κομμάτια…»

Αμερική, 1947. Ο Τζο και η Κέιτ Κέλλερ, έχοντας πάρει σκληρές αποφάσεις και έχοντας υπερβεί ακόμα σκληρότερα εμπόδια, τα έχουν καταφέρει: έχτισαν ένα σπίτι, μεγάλωσαν δύο γιους και δημιούργησαν μια κερδοφόρα επιχείρηση. Όμως, τίποτα δεν κρατά για πάντα, και οι ζωές τους, στις οποίες ο χαμός του μεγαλύτερου γιου τους έχει ήδη ρίξει βαριά τη σκιά του, πρόκειται να συνθλιβούν. Με την επιστροφή μιας φιγούρας από το παρελθόν, αλήθειες θαμμένες για καιρό αναδύονται βίαια, και αποκαλύπτεται το τίμημα του αμερικανικού ονείρου.

Κείμενο Arthur Miller. Σκηνοθεσία Jeremy Herrin. Σκηνικά- Κοστούμια Max Jones. Φωτισμοί Richard Howell. Ήχος Carolyn Downing. Σχεδιασμός βίντεο Duncan McLean. Yπεύθυνη διανομής Jessica Ronane CDG Aγωγή λόγου Danièle Lydon Σκηνοθεσία πάλης Rachel Bown-Williams, Ruth Cooper-Brown. Βοηθός σκηνοθέτη Hana Pascal Keegan.

Info
Μέγαρο Μουσικής Αθηνών - Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη. Πέμπτη 15 Μαΐου | 21:00. Τιμές εισιτηρίων 8 € (φοιτητικά) ● 15 €. Πληροφορίες 210 72 82 333. Διάρκεια: 2 ώρες και 35 λεπτά (συμπεριλαμβανομένου του διαλείμματος) Με αγγλικούς υπότιτλους Η παράσταση είναι κατάλληλη για ηλικίες άνω των 11 ετών.