Χορεύοντας στην έρημο του αστικού τοπίου
Η Νατάσα Παπαμιχαήλ στη χορευτική αφήγησή της «Έρημος» ξετυλίγει το δράμα της μοναξιάς του σύγχρονου ανθρώπου.
Η υποβάθμιση της ανθρώπινης αξίας στο αστικό τοπίο και η μοναξιά είναι οι βασικοί άξονες της χορευτικής παράστασης «Έρημος», που ανεβαίνει στο θέατρο Olvio, από τις 29 Μαΐου έως τις 2 Ιουνίου.
Η αδιαφορία, ο εγωισμός, η απομάκρυνση από κάθε ενδιαφέρον προς τα κοινά και η ψευδής ελευθερία, τονίζουν την ανάγκη επαναπροσδιορισμού της ουσίας της ύπαρξής μας και της σχέσης μας με την κοινωνία.
Η χορευτική περφόρμανς της Νατάσας Παπαμιχαήλ θέτει κι επιχειρεί να δώσει απάντηση σε κομβικά ερωτήματα και προβληματισμούς, όπως για παράδειγμα, πώς επηρεάζει τον σύγχρονο άνθρωπο η έλλειψη επικοινωνίας, η αποξένωση, η απουσία εμπιστοσύνης και «η έλλειψη πνευματικής και συναισθηματικής τροφής». Σύλληψη, χορογραφία: Νατάσα Παπαμιχαήλ. Δραματουργική επεξεργασία: Νατάσα Παπαμιχαήλ, Γιάννης Μάντσης. Σχεδιασμός φωτισμών: Νίκος Βούλγαρης. Φωτογραφίες: Νίκος Βούλγαρης, Παύλος Τόρης. Χορεύουν: Ανθή Θεοφιλίδου, Μικαέλα Κεφαλογιάννη, Γιάννης Μάντσης, Εύα Πλοκαμάκη, Γιώργος Σταματάκης.
Πληροφορίες: από 29 Μαΐου έως 2 Ιουνίου στις 21:30. Θέατρο OLVIO (Ιερά Οδός 67). Τιμές Εισιτηρίων: 10 ευρώ και 7 ευρώ (μειωμένο). Διάρκεια: 50 λεπτά. Κρατήσεις: 210 3414118 από τις 17:00 έως τις 20:00.







