Ακρόαση ηθοποιού στο Από Μηχανής Θέατρο

apo-mixanis-theatro
ΠΕΜΠΤΗ, 23 ΜΑΙΟΥ 2019

Για τις ανάγκες της παράστασης «Κατασκευαστής Πιάνων» που θα ανέβει τον προσεχή Νοέμβριο.

Αξεσουάρ για ολοκληρωμένες εμφανίσεις από το πρωί ως το βράδυ

Έναν άντρα ερμηνευτή επαγγελματία ηθοποιό, ηλικίας 22- 35 ετών με ευχέρεια στο τραγούδι και με γνώση πιάνου αναζητά το Από Μηχανής Θέατρο για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην παράσταση «Κατασκευαστής Πιάνων» που θα ανέβει τον προσεχή Νοέμβριο. Το κείμενο και την σκηνοθεσία της παράστασης υπογράφει ο Κώστας Κουτρούλης.

Στην ακρόαση θα κληθούν οι υποψήφιοι που θα επιλεγούν με βάση το βιογραφικό τους σημείωμα.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να στείλουν το βιογραφικό τους και δύο πρόσφατες φωτογραφίες (μια ολόσωμη και μια κοντινή) μέχρι και την Τετάρτη 29/5/2019 ηλεκτρονικά στο email akroasi.piano@gmail.com  με την ένδειξη στο θέμα του email «ΠΙΑΝΟ- ΑΚΡΟΑΣΗ».

Η ενημέρωση των υποψηφίων θα γίνει αποκλειστικά μέσω email, ακόμη και σε περίπτωση αρνητικής απάντησης, μέχρι και την Παρασκευή 31/5/19. Οι υποψήφιοι που θα κληθούν στην ακρόαση θα πρέπει να φοράνε άνετα ρούχα πρόβας καθώς και να έχουν τυπωμένο το βιογραφικό τους σημείωμα.

Στην ακρόαση θα κληθούν:

  • Να αφηγηθούν μια ιστορία (πραγματική ή φανταστική από λογοτεχνικό κείμενο, έντυπο κτλ.)
  • Να ερμηνεύσουν ένα τραγούδι της επιλογής τους.
  • Να αποδώσουν ένα κομμάτι της επιλογής τους σε πιάνο.
  • Να αυτοσχεδιάσουν σε δοσμένη συνθήκη που θα τους ζητηθεί.

Η ακρόαση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7/6/19 από την 13.00 έως 18.00 στο Ωδείο Τέχνης Φακανά: Λεωφόρος Ποσειδώνος 3, Νέο Φάληρο, 183 44, Πλησίον σταθμού Φαλήρου( Ηλεκτρικός).