Καλοκαιρινή προσφορά εισιτηρίων από το Θέατρο Πορεία

giougkerman
ΔΕΥΤΕΡΑ, 26 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019

Προπώληση με μειωμένες τιμές για «Γιούγκερμαν», «Το Ευχαριστημένο», «Ύψωμα 731».

Το Θέατρο Πορεία ανακοίνωσε την καλοκαιρινή προσφορά του με μειωμένες τιμές για τις τρεις επαναλήψεις παραστάσεων που θα δούμε τη νέα θεατρική σεζόν: «Γιούγκερμαν», «Το Ευχαριστημένο», «Ύψωμα 731».

Ο Γιούγκερμαν επανέρχεται από Οκτώβριο

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ έως τις 31/8

Κάθε Πέμπτη και Παρασκευή 15€ για θέσεις Α’ ζώνης

Μετά από 150 sold-out παραστάσεις και 35.000 θεατές, ο Γιούγκερμαν, το εμβληματικό μυθιστόρημα που θεωρείται το πλέον εντελές και συναρπαστικό του συγγραφέα του Μ. Καραγάτση ανεβαίνει ξανά από τον Οκτώβριο στο θέατρο Πορεία, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Τάρλοου και διασκευή Στρατή Πασχάλη.

Ο βίος κι η πολιτεία του γοητευτικού και δαιμόνιου Φιλανδού αριστοκράτη, που ανακάλυψε το «υψηλό» μέσα στην ελληνικότητα, μίλησε στις καρδιές των θεατών. Ο Γιάννης Στάνκογλου και ένα cast 20 πρωταγωνιστών, με μερικές πολύ ενδιαφέρουσες αντικαταστάσεις, θα ξαναζωντανέψουν την συναρπαστική ιστορία που τόσο αγαπήθηκε από το κοινό.

Πώς φτιάχνεται μία παράσταση; Ποιες είναι οι πραγματικές σχέσεις μεταξύ των καλλιτεχνών; Τι σκέφτονται γι' αυτό που πρόκειται να παίξουν ή γι' αυτό που εσείς ήδη βλέπετε; Πάρτε μια γεύση στο δεκάλεπτο φιλμάκι της Βάσιας Αναγνωστοπούλου.

ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Το Ευχαριστημένο για 13 τελευταίες παραστάσεις

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ έως τις 20/9

Εισιτήρια VIP ζώνης14€, Α’ ζώνης 12€, Β’ ζώνης 12€(αρχική τιμή 18€, 16€ και 14€ αντίστοιχα).

Το Ευχαριστημένο, σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Τάρλοουπου αγαπήθηκε από το κοινό και απέσπασε ενθουσιώδεις κριτικές, μετά το τέλος της επιτυχημένης περιοδείας του θα παρουσιαστεί για 13 τελευταίες παραστάσεις στο θέατρο Πορεία από 20 Σεπτεμβρίου έως 6 Οκτωβρίου.

ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

ΤοΎψωμα 731 για 10 τελευταίες παραστάσεις

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ12€ έως τις 14/10

Α’ ζώνης 12€, Β’ ζώνης 12€(αρχική τιμή:16€ και 14€ αντίστοιχα)

Μετά τις διθυραμβικές κριτικές και την μεγάλη απήχηση που γνώρισε, τοΎψωμα 731 θα επαναληφθεί την ερχόμενη θεατρική σεζόν για 10 παραστάσεις στο θέατρο Πορεία από14 Οκτωβρίου έως 12 Νοεμβρίου.

ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ