Η Λολίτα του Χρήστου Καρασαββίδη επιστρέφει πιο σκοτεινή και τολμηρή

lolita-reversed2
ΤΕΤΑΡΤΗ, 31 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

Η «Lolita Reversed: Dark» τον Οκτώβριο στο Tempus Verum-Εν Αθήναις.

Πριν από δυο χρόνια, η «Lolita Reversed» του Χρήστου Καρασαββίδη, κατάφερε να ξαναφτιάξει τον μύθο της Λολίτας. Εμπνευσμένη από το πασίγνωστο μυθιστόρημα του Β. Ναμπόκοφ αλλά αξιοποιώντας ένα ολοκαίνουριο επιθετικό κείμενο και δημιουργώντας μια ακραία σκηνική σύνθεση, μια παράσταση που δίχασε κοινό και κριτικούς, προκαλώντας πλήθος αποθεωτικών αλλά και πολύ σκληρών σχολίων, καταλήγοντας ως μία από τις πλέον αμφιλεγόμενες παραστάσεις των τελευταίων χρόνων και μια σειρά από συνεχόμενα sold out.

Δυο χρόνια μετά την πρώτη της εμφάνιση, παρουσιάζεται η «Lolita Reversed: Dark», σε μια ολοκαίνουρια μορφή, πολύ πιο σκοτεινή, πιο τολμηρή και πιο επιθετική, ξαναγραμμένη και επανασκηνοθετημένη, εντελώς διαφορετική, θέτοντας νέα κριτήρια για το τι θεωρείται πειραματικό θέατρο και τι ποιητικός λόγος.

Η νέα μεγάλη παραγωγή του «Tempus Verum - Εν Αθήναις», από τις 4 Οκτωβρίου 2019, θα κάνει τα πάντα να είναι ξανά θέμα σωστής διαστροφής.

Κείμενο - Σκηνοθεσία - Μουσική Επιμέλεια - Φωτισμοί: Χρήστος Καρασαββίδης Σκηνογράφος: Ηλέκτρα Σταμπούλου Ενδυματολόγος: Μάριος Ράμμος Φωτογραφίες: Αλεξάνδρα Διονά Παραγωγή: Tempus Verum

Ερμηνεύουν αλφαβητικά: Τάσος Δέδες, Κρίστελ Καπερώνη, Τζωρτζίνα Λιώση, Στέφανος Λώλος, Μάρω Παπαδοπούλου, Δώρα Παρδάλη.