O Δημήτρης Δημόπουλος και η «Καφρόκρεμα»

kafrokrema
ΤΕΤΑΡΤΗ, 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019

Στο Θέατρο Σταθμός για μόνο 10 παραστάσεις και με καλοκαιρινή προσφορά.

Ο Δημήτρης Δημόπουλος επιστρέφει στο Θέατρο Σταθμός για μόνο 10 παραστάσεις με την «Καφρόκρεμα» με μια καλοκαιρινή προσφορά! Προμηθευτείτε έγκαιρα τα εισιτήρια σας στα 6 ευρώ ως τις 31/8 για τις 30 θέσεις που διατίθενται σε κάθε παράσταση στην προσφορά αυτή.

Μετά το κλασικό πια Αντί Διδακτορικού και την άκρως πρωτότυπη Υπερπαραγωγή, ο γνωστός κωμικός παρουσιάζει τα πιο σκωπτικά και ανατρεπτικά ως τώρα κείμενά του, αντιμετωπίζοντας κάθε θέμα με αθώο ενθουσιασμό μα και ειρωνικό σκεπτικισμό ταυτόχρονα. Το αποτέλεσμα; Μια παράσταση που κινείται με την ίδια ευκολία από την καφρίλα των πιο κρυφών σκέψεων όλων μας, ως την αφρόκρεμα των πιο ευγενών προθέσεών μας, ένας σταντ-απ μονόλογος και του ύψους, και του βάθους.

Info
Θέατρο Σταθμός, Βίκτωρος Ουγκώ 55, Αθήνα (μετρό Μεταξουργείο). Πληροφορίες: 210 5230267. Από 16/10 για δέκα παραστάσεις κάθε Τετάρτη στις 21:15. Γενική είσοδος: 10 €. Προπώληση: 8 € (ως και την προηγούμενη μέρα κάθε παράστασης)

SUMMER SALE! 6 € για τις πρώτες 30 θέσεις σε κάθε παράσταση (η προσφορά ισχύει ως τις 31/8/2019, τα εισιτήρια στην προσφορά αυτή δεν ακυρώνονται)

Σημεία προπώλησης: viva.gr, Seven Spots, Reload, Wind, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, athinorama.gr, viva Kiosk Σύνταγμα, Yoleni’s

Διάρκεια παράστασης: 90’. Προπώληση:  https://bit.ly/2t0f7hQ