«Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας» με την Μπρίεν του GoT στο Μέγαρο

oneiro-kalokairinis-nuxtas Manuel Harlan
ΤΕΤΑΡΤΗ, 09 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019

Η Gwendoline Christie πρωταγωνιστεί στο έργο του Σαίξπηρ που παρουσιάζεται στο πλαίσιο του National Theatre Live.

«Ποτέ η αληθινή αγάπη δεν κύλησε σαν ρέμα ήσυχο»

Μια φαντασμαγορική παραγωγή με διθυραμβικές κριτικές πέντε αστέρων από τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης (Daily Telegraph, Observer, Evening Standard, Metro, Τhe Arts Desk). Ένα ονειρικό σκηνικό περιβάλλον γεμάτο λάμψη και αισθησιασμό, με ιπτάμενες νεράιδες, πέπλα ομίχλης και γιορτές υπό το σεληνόφως. Ο Nicholas Hytner, μετά τη μεγάλη επιτυχία του Ιούλιου Καίσαρα (NT Live 2018), σκηνοθετεί τη μαγική κωμωδία του Σαίξπηρ, το «Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας», και καθοδηγεί με περισσή μαεστρία ένα εξαίρετο καστ ηθοποιών. Στον ρόλο της Τιτάνιας, η Gwendoline Christie που ήταν φέτος υποψήφια για βραβείο Έμμυ (Game of Thrones). Όμπερον, ο Oliver Chris (NT Live: Young Marx, σειρά Green Wing). Πουκ, ο David Moorst (NT Live: Allelujah!) και Σαΐτας, ο Hammed Animashaun (The Barber Shop Chronicles). Το πιο γνωστό και πολυπαιγμένο έργο του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ μεταδίδεται μαγνητοσκοπημένο από το Bridge Theatre του Λονδίνου στην Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη την Τρίτη 29 Οκτωβρίου στις 9 το βράδυ, με ελληνικούς υπότιτλους, στο πλαίσιο της σειράς National Theatre Live.

Manuel Harlan
Η δορυφορική προβολή πραγματοποιείται σε συνεργασία με  τη Βρετανική Πρεσβεία και το British Council.

«Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας»

Η διαμάχη που έχει ξεσπάσει μεταξύ του βασιλιά και της βασίλισσας των ξωτικών μπλέκει ακόμα περισσότερο τις ζωές των δύο ερωτευμένων ζευγαριών που βρίσκουν καταφύγιο στο δάσος της Αθήνας. Αθάνατοι και θνητοί ερωτεύονται, τσακώνονται, αλλάζουν ταυτότητα και κυνηγιούνται σε ένα παραμύθι με κωμικές αλλά και ρομαντικές σκηνές, που οδηγούν σε απρόβλεπτες καταστάσεις.

Μια παραγωγή του Bridge Theatre

Manuel Harlan
Info
Μέγαρο Μουσικής Αθηνών - Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη. 29 Οκτωβρίου στις 21.00. Διάρκεια: 2 ώρες και 40 λεπτά (συμπεριλαμβανομένου διαλείμματος 20 λεπτών) Με ελληνικούς υπότιτλους. Τιμές εισιτηρίων: 8 € (φοιτητικά) ● 15 €. Πληροφορίες 210 72 82 333