«Γκουντ Λακ», το νέο έργο του Βασίλη Κατσικονούρη

gkount-lak
ΤΕΤΑΡΤΗ, 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019

Μια κωμική ελεγεία για τα σπουδαία όνειρα που αστεία καίγονται.

Το «ΓΚΟΥΝΤ ΛΑΚ» του Βασίλη Κατσικονούρη παρουσιάζεται για πρώτη φορά στη σκηνή και στο θέατρο Radar. Ο συγγραφέας αρκετά χρόνια μετά το πολύ γνωστό του “Καλιφόρνια Ντρίμινγκ”, με την ίδια φρεσκάδα, ταπεραμέντο και χιούμορ, μας παραδίδει μία ιστορία που ξεκινά να διαδραματίζεται το 1996 και φτάνει μέχρι την έναρξη των Ολυμπιακών αγώνων της Αθήνας το 2004.  Χρόνια καθοριστικά σε σχέση με την Ελλάδα του σήμερα. 

Στο έργο πρωταγωνιστεί ο Ερρίκος Λίτσης γνωστός κυρίως από τις ταινίες του Γιάννη  Οικονομίδη.  Ο σπουδαίος ηθοποιός παίζει το ρόλο ενός ανεκδιήγητου μάνατζερ, του Μητς, ο οποίος, με τις ακόμα πιο ανεκδιήγητες ενέργειές του κάνει μπάχαλο το νεανικό  ροκ συγκρότημα ΓΚΟΥΝΤ ΛΑΚ που έχει αναλάβει. Μαζί του, ως μέλη του συγκροτήματος που έχουν την ατυχία να καθοδηγούνται από ένα τέτοιο μάνατζερ, συμπρωταγωνιστούν ο  Γιάννης Διακάκης, ο Άλκης Μπακογιάννης, και η Αγγελική Νοέα. Όλοι μαζί υπόσχονται άφθονες στιγμές γέλιου, ίσως και κάποιας περίσκεψης.

Σκηνοθεσία: Μαργαρίτα Γερογιάννη Μουσική Επιμέλεια: Βασίλης Κατσικονούρης-Μαργαρίτα Γερογιάννη Σκηνογραφία-Ενδυματολογία-Φωτισμοί: Μαργαρίτα Γερογιάννη-Αναστασία Δαφερέρα Κίνηση: Αγγελική Νοέα

Ερμηνεύουν οι ηθοποιοί: Μητς: Ερρίκος Λίτσης, Γιάννης: Γιάννης Διακάκης, Άλκης: Άλκης Μπακογιάννης, Έλενα: Αγγελική Νοέα

Info
ΘΕΑΤΡΟ RADAR: Πλατεία Αγίου Ιωάννη και Πυθέου 93 – Αθήνα, Στάση Μετρό ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, τηλ.: 210 9769294. Από 13 Νοεμβρίου. Παραστάσεις: Κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 21:00. ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 100 λεπτά με διάλειμμα. ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ. ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 15 € κανονικό και 12 € μειωμένο.