Stand up με την Κατερίνα Βρανά για την παγκόσμια ημέρα Αναπηρίας

katerina-brana
ΤΕΤΑΡΤΗ, 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Στις 3 Δεκεμβρίου στο Μύρτιλλο.

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα Αναπηρίας (3 Δεκεμβρίου) η σπουδαία comedian Κατερίνα Βρανά επέλεξε τον πολυχώρο Μύρτιλλο για να τιμήσει τους ανθρώπους με αναπηρίες.

Με το δικό της μοναδικό χιούμορ η ηθοποιός καταπιάνεται με τα θέματα των ευπαθών ομάδων μέσα από δικές της εμπειρίες. Πάντα με γέλιο και μέσω του δικού της αυτοσαρκασμού, θα  μας χαρίσει  μια ακόμα όμορφη βραδιά στο χώρο που αγαπάει  και αγκαλιάζει όλους τους συνανθρώπους μας.

Tι είναι το Μύρτιλλο

Είναι μια Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση (ΚΟΙ.Ν ΣΕΠ) ειδικού σκοπού, απασχολεί κατά 90% άτομα από ευπαθείς ομάδες (ΑμεΑ). Η επιχείρηση του Μύρτιλλου άνοιξε το 2013, με σκοπό την εκπαίδευση και επανένταξη των ανθρώπων με αναπηρία στο χώρο της εργασίας. Μέσα σε αυτά τα χρόνια αναπτύχθηκε και εξακολουθεί να είναι στην πρώτη γραμμή, ως πολυχώρος Τέχνης/ Λόγου. Η προσφορά των ανθρώπων ΑμεΑ, μέσα από την εργασία αλλά και η επαφή τους με την κοινωνία,  είναι η απόδειξη ότι όλοι είμαστε ίσοι με ίσα δικαιώματα, και ίσες ευκαιρίες.

Info
Μύρτιλλο: Λάμψα και Τριφυλλίας μέσα στο «Πάρκο για το Παιδί και το Παιδί», περιοχή Γηροκομείο Αμπελόκηποι Αθήνα, τηλ. 21 1012 3176 / 6971 759463. Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 20.30. Τιμή εισόδου 8 ευρώ με ποτό. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τους σκοπούς του Μύρτιλλου.