Το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου για την παρουσίαση του καλλιτεχνικού του προγράμματος

festibal-athinon
ΤΡΙΤΗ, 17 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

Εξετάζεται το πότε και το πώς θα γίνει η παραδοσιακή συνέντευξη Τύπου.

Στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων που λαμβάνονται για τη μη περαιτέρω εξάπλωση του κοροναϊού με την αναστολή παραστάσεων και το κλείσιμο θεατρικών σκηνών, το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου λαμβάνει επίσης τα μέτρα του και εξετάζει το πότε και το πώς θα πραγματοποιηθεί η παραδοσιακή συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση του καλλιτεχνικού του προγράμματος για το φετινό καλοκαίρι - η πρώτη της Κατερίνας Ευαγγελάτου στη θέση της καλλιτεχνικής διευθύντριας.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

Όλοι εμείς εδώ, στο Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, συνεχίζουμε να δουλεύουμε εντατικά για την υλοποίηση του Καλλιτεχνικού Προγράμματος του 2020. Η αναλυτική παρουσίασή του και η αποκάλυψη της φετινής εικαστικής ταυτότητας από την Καλλιτεχνική Διευθύντρια σχεδιάζεται για τις 30 Μαρτίου.

Επιπλέον, συμμετέχοντας στην συλλογική προσπάθεια για την πρόληψη της διάδοσης του κορωνοϊού και σεβόμενοι τις οδηγίες των αρμόδιων φορέων και του Υπουργείου Υγείας, εξετάζουμε εναλλακτικούς τρόπους για την παρουσίαση του προγράμματός μας, με την αξιοποίηση των δυνατοτήτων που μας δίνει η σύγχρονη τεχνολογία και η τηλεματική.

Θα σας κρατάμε ενήμερους για τις εξελίξεις στο Φεστιβάλ, μέσω των λογαριασμών μας στο social media και της ιστοσελίδας μας www.greekfestival.gr.