Ο John Krasinski έφερε το «Χάμιλτον» στο σπίτι μέσω Zoom

hamilton-musical Josiah True
ΔΕΥΤΕΡΑ, 06 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020

Ο Αμερικάνος ηθοποιός εξέπληξε μια νεαρή θαυμάστρια του μιούζικαλ με μια μοναδική διαδικτυακή παράσταση.

Ο John Krasinski πρόσφατα ξεκίνησε μια νέα ειδησεογραφική εκπομπή που επικεντρώνεται στα καλά νέα της ημέρας και το δεύτερο επεισόδιο είχε μια δόση από το Μπρόντγουεϊ και μπόλικο τραγούδι. Πιο συγκεκριμένα, ο Αμερικάνος ηθοποιός και σκηνοθέτης εξέπληξε μια εννιάχρονη θαυμάστρια του μιούζικαλ «Χάμιλτον» με μια μοναδική παράσταση με όλο το καστ μέσω Zoom.

Η Aurbey εμφανίστηκε στην εκπομπή του Krasinski για να εξηγήσει γιατί της αρέσει τόσο πολύ το βιογραφικό μιούζικαλ με την hip hop, R&B, pop και soul μουσική επένδυση. Η ίδια είχε προγραμματίσει μάλιστα να παρευρεθεί σε μια παράσταση για τα ένατα γενέθλια της, όμως τελικά αναγκάστηκε να αναβάλει τα σχέδια της λόγω της πανδημίας του νέου κορωνοϊού.

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης ο Krasinksi και η σύζυγος του Emily Blunt ξάφνιασαν την Aubrey όταν εμφανίστηκε μέσω Zoom ο δημιουργός και πρωταγωνιστής του μιούζικαλ, Lin-Manuel Miranda. Μαζί του εμφανίστηκε ο συμπρωταγωνιστής του στην παράσταση Leslie Odom Jr και μαζί άρχισαν να ερμηνεύουν το αγαπημένο τραγούδι της Aubreu, το «Alexander Hamilton».

Στην συνέχεια εμφανίστηκαν οι Anthony Ramos, Daveed Diggs, Okierete Onaodowan, Phillipa Soo και Christopher Jackson, καθώς και οι Jasmine Cephas Jones, Renée Elise Goldsberry, Jonathan Groff και Javier Muñoz, ο οποίος ήταν αντικαταστάτης του Miranda και αργότερα ερμήνευσε τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Χάμιλτον.

Κλείνοντας την συνέντευξη, ο Krasinski υποσχέθηκε στην Aubrey πως μόλις ξεπεραστεί η πανδημία, θα καλύψει τα έξοδα ώστε να μπορέσει να παρακολουθήσει την παράσταση με την μητέρα της στην Νέα Υόρκη. Τον περασμένο Φεβρουάριο ο Miranda είχε αποκαλύψει μέσω Twitter πως το 2021 θα κυκλοφορήσει μια μαγνητοσκοπημένη παράσταση στις κινηματογραφικές αίθουσες με την βοήθεια της Disney.

Σύμφωνα με τον 40χρονο συνθέτη, στην παράσταση εμφανίζονται «οι ηθοποιοί που συμμετείχαν στην αρχική εκδοχή στο Μπρόντγουεϊ. Κινηματογραφήθηκε στη σκηνή του θεάτρου Ρίτσαρντ Ρότζερς. Τώρα έρχεται σε αίθουσα κοντά σας. 15 Οκτωβρίου 2021».

Το Deadline σε άρθρο του αποκάλυψε πως η Disney πλήρωσε 75 εκατομμύρια δολάρια για τα αποκλειστικά δικαιώματα της ταινίας, με το ποσό να αποτελεί ρεκόρ. Το θεατρικό μιούζικαλ του Miranda απέσπασε 11 βραβεία Tony το 2016, δύο Grammy, ένα Emmy καθώς και το Pulitzer για καλύτερη δραματική παραγωγή.