1ο Φεστιβάλ Βοτανικού: «Μπαρ... σε καλό μας»

1o-festibal-botanikou-mpar-se-kalo-mas

ΠΕΜΠΤΗ, 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013

Το 1ο Φεστιβάλ Βοτανικού (18 -22 Σεπτεμβρίου) προστίθεται στον πολιτιστικό χάρτη της Αθήνας και προσκαλεί το κοινό σε πολυχώρους, μπαρ και θεατρικές σκηνές της περιοχής για να παρακολουθήσουν ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων με θεατρικές και χορευτικές παραστάσεις, εικαστικά, επιμορφωτικά σεμινάρια, προβολές, μουσική κ.τ.λ.

Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων και οι συνεργαζόμενοι χώροι που θα φιλοξενήσουν τις εκδηλώσεις είναι οι εξής: La Soiree De Votanique, Αθηναϊς, Θεσσαλοί, Μπιέλα, Vault, Olvio, Eliart, Beton, Βαφείο,Quilmbo, Baumsrasse, Mcqueen.

Σημειώστε στην ατζέντα σας τις πρώτες εκδηλώσεις-με θεατρικό και κινηματογραφικό άρωμα που θα βρουν φιλόξενη στέγη στο θέατρο Eliart:

Πέμπτη 19 και Κυριακή 22 στις 21:00 – «Μπαρ... σε καλό μας» μια κωμωδία του Ερνέστου Βουτσίνου από την ομάδα «Τα κορίτσια με τους Γλόμπους» 1ο Βραβείο στο 2nd Athens Bar Theatre Festival που διοργανώθηκε στο θέατρο Εliart τον Μάιο. (Είσοδος ελεύθερη).

Παρασκευή 20 στις 21:00 live, «Σαν παλιό σινεμά». Μουσική και τραγούδια από τον Ελληνικό κινηματογράφο και το θέατρο. Με τους Ντόρα Αθανασίου(Τραγούδι), Γιώτα Καραμούτσιου (Φλάουτο) και Μιχάλη Σιδηρόπουλο(Μαντολίνο), Άγγελος Γαβριήλ(Κιθάρα). Ενορχήστρωση – καλλιτεχνική επιμέλεια Άγγελος Γαβριήλ. Είσοδος 5 Ευρώ.

Σάββατο 21 στις 22:00 – Βραβευμένος μονόλογος από το Φεστιβάλ Μονολόγων που διοργανώθηκε τον Ιούνιο στο θέατρο Eliart. 1ο βραβείο, «Σημειώσεις ενός τρελού», με αφορμή το ομώνυμο έργο του Λ. Τολστόι με τον Αποστόλη Ψαρρό. Είσοδος 5 ευρώ.

Πληροφορίες: Θέατρο Εliart, Βοτανικός (Μετρό Κεραμεικός), τηλ. Κρατήσεων: 210 3477677, 6970808764, www.eliarttheater.gr .