Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου 2020: Αύριο η ανακοίνωση του νέου προγράμματος

katerina-euaggelatou
ΔΕΥΤΕΡΑ, 01 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

Τι θα δούμε σε Ηρώδειο, Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου και Μικρό Θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου.

Την Τρίτη, 2 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η νέα συνέντευξη Τύπου της καλλιτεχνικής διευθύντριας του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου για την ανακοίνωση του νέου προγράμματος της φετινής διοργάνωσης με την πανδημία του κορονοϊού να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Το Ηρώδειο, το Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου και το Μικρό Θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου ετοιμάζονται να υποδεχθούν ξανά το κοινό. Μετά από τη δοκιμασία των τελευταίων μηνών, που μας έφερε αντιμέτωπους με πρωτόγνωρες καταστάσεις, το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου παραμένει ζωντανό και ανακοινώνει το σχεδιασμό του για το καλοκαίρι του 2020, σε μια ειδική εκδοχή προσαρμοσμένη στις νέες συνθήκες.

Την Τρίτη, 2 Ιουνίου, στις 12 το μεσημέρι, η Καλλιτεχνική Διευθύντρια, Κατερίνα Ευαγγελάτου, και οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν στο φετινό πρόγραμμα, θα μας δώσουν μια γεύση όσων θα δούμε στους τρεις εμβληματικούς χώρους του Φεστιβάλ.

Σας καλούμε να παρακολουθήσετε διαδικτυακά την ανακοίνωση των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου για το 2020, στο κανάλι μας στο YouTube (Greek Festival, με ελληνικούς και αγγλικούς υπότιτλους).

Καλό καλοκαίρι!