Χωρίς αποσκευές στην open-air «Αποβάθρα» του Τρένου στο Ρουφ

treno-sto-rouf-open-air-apobathra
ΠΕΜΠΤΗ, 04 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

Σας λείπουν τα ταξίδια; Δραπετεύστε σ’ έναν από τους πιο σπάνιους ανοιχτούς χώρους Τέχνης της καλοκαιρινής Αθήνας.

Η δροσερή, καταπράσινη «Αποβάθρα» της Αμαξοστοιχίας-Θεάτρου το Τρένο στο Ρουφ μας υποδέχεται από την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020 για μια απόδραση χωρίς αποσκευές, με φόντο το θρυλικό Orient Express, τα ελαιόδεντρα και τις ανθισμένες πικροδάφνες και με μουσικές απ’ όλο τον κόσμο, dj sets, comfort food, υπέροχα cocktails, και διάθεση ταξιδιάρικη.

Κι αν ψιλοβρέξει και φυσήξει, ομπρέλες, θερμάστρες και κουβέρτες είναι στη διάθεσή μας για να συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε τον ανοιχτό, φιλόξενο και καλλιτεχνικό χώρο της «Αποβάθρας» μέχρι να μπει ο χειμώνας.

Και από αρχές Ιουλίου η παρέα θα μεγαλώσει με το υπαίθριο stage της Αποβάθρας να γεμίζει με μουσικές παραστάσεις, stand up comedy, προβολές και καλλιτεχνικά δρώμενα.

  • Θα Πέσουν οι Μάσκες / Stand up Parody of Life

Ο stand up comedian Γιώργος Ριζόπουλος παρουσιάζει - αβασάνιστα και αβάδιστα - μια παρωδία της καθημερινής ζωής και φωτίζει με χιούμορ τα σκοτάδια της!

  • ΠέSto… με τραγούδια

Όλα τα λέμε με τραγούδια...

Μουσικές του κόσμου και μια αγκαλιά τραγούδια νέα και παλιά, σύγχρονα και ρετρό, με υπέροχες φωνές, ιδιαίτερες ενορχηστρώσεις, πολύ χιούμορ και θεατρικότητα στην υπαίθρια Αποβάθρα του Τρένου του κόσμου με την Αθηνά Ρούτση και τον Λάμπρο Παπαγεωργίου στο τραγούδι και τα κρουστά, την Άλκηστη Ραυτοπούλου στα πλήκτρα και τις ενορχηστρώσεις και τον Φώτη Μυλωνά στα πνευστά, την κιθάρα και το μαντολίνο.

Σύντομα θα ανακοινωθούν και άλλα καλλιτεχνικά δρώμενα.

Αμαξοστοιχία-Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ

Open - Air Bar & Restaurant «Αποβάθρα»

καθημερινά 7:30 μμ έως αργά (εκτός Δευτέρας)

κρασί 3,5€ / ποτό 6€ / φαγητό από 4€

Πληροφορίες/Κρατήσεις
Αμαξοστοιχία-Θέατρο «το Τρένο στο Ρουφ» Τηλ.: 210 5298922 / 6937604988, Σιδηροδρομικός & Προαστιακός Σταθμός Ρουφ, επί της Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως, 10’ με τα πόδια από το ΜΕΤΡΟ Κεραμεικός και από τη στάση Αγ. Μαρκέλλας (λεωφορεία 813, 026)

FreeWi-Fi / Δωρεάν Parking