Η Ελένη Ράντου και ο Γρηγόρης Βαλτινός μας υπενθυμίζουν την αξία της «ζωντανής» παράστασης

baltinos-enosi-theatrikon-paragogon
ΤΕΤΑΡΤΗ, 01 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

Η πρωτοβουλία της Ένωσης Θεατρικών Παραγωγών για την επανακκίνηση των θεάτρων.

Στις 15 Ιουλίου το θέατρο αποκτά ξανά ζωή στη χώρα μας. Θίασοι ξεκινούν περιοδείες, ανοιχτά θέατρα θα φιλοξενήσουν παραστάσεις και ειδικά διαμορφωμένοι χώροι θα στεγάσουν θεατρικά δρώμενα.

Η Ένωση Θεατρικών Παραγωγών δημιούργησε τρία σποτ που υπενθυμίζουν την μαγεία του θεάτρου, την αξία της «ζωντανής» παράστασης αλλά κυρίως τη μέγιστη σημασία τήρησης των κανόνων ασφαλείας για την προστασία τόσο της δικής μας υγείας όσο και των διπλανών μας.

Τα σποτ θα προβληθούν τους επόμενους μήνες στην τηλεόραση και θα αναρτηθούν ψηφιακά σε ενημερωτικές ιστοσελίδες. Οι αποστάσεις θα τηρούνται και στο θέατρο, αλλά η τέχνη θα μας φέρει κοντά. Όπως γίνεται πάντα.

Στα σποτ πρωταγωνιστούν ο Γρηγόρης Βαλτινός και η Ελένη Ράντου.

Το concept του σεναρίου υπογράφει ο Γρηγόρης Βαλτινός. Σκηνοθεσία: Εμμάνουελ Μανιός Φωτισμοί: Άγγελος Παπαδόπουλος Διεύθυνση Παραγωγής: Δημήτρης Κατσαρός Βοηθός Παραγωγής: Κατερίνα Παναγιωτάκη

Τα γυρίσματα έγιναν στο θέατρο Αλίκη (Αμερικής 4, Σύνταγμα).Τα κοστούμια παρεχώρησε αφιλοκερδώς το «ΒΕΣΤΙΑΡΙΟ» της κυρίας Γ. Κώνστα (Σωκράτους 16, Αθήνα) και τις κούκλες βιτρίνας η εταιρία «ANGELINA MANNEQUINS» (Αράχθου 10, Μοσχάτο, Αττική).