Θρήνος για τον θάνατο του Nick Cordero

nick-cordero Abel Fermin
ΔΕΥΤΕΡΑ, 06 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

Ο ταλαντούχος και πολυαγαημένος ηθοποιός του Μπρόντγουεϊ πέθανε την περασμένη Κυριακό μετά από σοβαρές επιπλοκές του κορωνοϊού.

Ο υποψήφιος για Tony ηθοποιός του Μπρόντγουεϊ Nick Cordero πέθανε στην ηλικία των 41 ετών την Κυριακή 5 Ιουλίου. Ο θάνατος του Αμερικάνου ηθοποιού οφείλεται σε σοβαρές επιπλοκές κατά την νοσηλεία του για τον κορωνοϊό.

Ο Cordero, ο οποίος πρωταγωνίστησε σε μεγάλες θεατρικές επιτυχίες όπως τα «Ιστορίες του Μπρονξ», «Waitress» και «Σφαίρες πάνω από το Μπρόντγουεϊ» είχε εισαχθεί σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες στις 30 Μαρτίου, έχοντας βρεθεί θετικός με τον κορωνοϊό. Στην συνέχεια όμως αντιμετώπισε εγκεφαλικά επεισόδια και θρόμβωση, ενώ χρειάστηκε να τοποθετηθεί σε αναπνευστήρα και να ακρωτηριαστεί το δεξί του πόδι.

«Ο Θεός έχει άλλον ένα άγγελο στον παράδεισο. Ο Nick ήταν ένα τόσο λαμπρό φως. Ήταν φίλος με όλους, του άρεσε να ακούει, να βοηθά και ειδικά να μιλά. Ήταν ένας εκπληκτικός ηθοποιός και μουσικός. Λάτρευε την οικογένεια του και αγαπούσε που ήταν πατέρας και σύζυγος» έγραψε στο Instagram η σύζυγος του και ηθοποιός, Amanda Kloots.

«Ο Nick Cordero έφυγε σήμερα στις 11:40 με την μητέρα και την σύζυγο του στο πλευρό του. Ειλικρινά μπορώ να πως ότι δεν έχω γνωρίσει έναν πιο ευγενικό άνθρωπο. Μην πιστεύεται ότι ο COVID19 παίρνει μαζί του μόνο τους ηλικιωμένους και αρρώστους. Είμαι τόσο ευγνώμων για το χρόνο που περάσαμε μαζί» έγραψε στην αφιέρωση του ο Zach Braff, συμπληρώνοντας πως «μια άλλη φορά θα τα ξαναπούμε».

Shutterstock / Andrew H. Walker

«Είμαι τόσο απίστευτα λυπημένος που έχασα έναν τόσο υπέροχο φίλο και μουσικό συνεργάτη, τον Nick Cordero. Σας παρακαλώ, σκεφτείτε να ενισχύσετε ή να μοιραστείτε το GoFundMe της οικογένειας του. Η Amanda χρειάζεται όλη την στήριξη και αγάπη που μπορούμε να προσφέρουμε» έγραψε στην ανάρτηση του ο πολυβραβευμένος θεατρικός σκηνοθέτης Michael J. Moritz.