Η νέα performance του Daniel Wetzel σε παγκόσμια πρώτη στο Bios

now-that-we-meet-again
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 10 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

Το ιδρυτικό μέλος των Rimini Protokoll παρουσιάζει την τελευταία του δουλειά στην Αθήνα λίγο πριν την επιστροφή του στο Βερολίνο.

Μετά από μια παρατεταμένη περίοδο απομόνωσης, κοινό και performers έρχονται και πάλι κοντά για μια σειρά πολύ προσωπικών συναντήσεων στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Χλωροκίνη.

Ο Daniel Wetzel, ιδρυτικό μέλος της ομάδας Rimini Protokoll, παρουσιάζει την τελευταία του δουλειά στην Αθήνα λίγο πριν την επιστροφή του στο Βερολίνο. Τίτλος της Now that we meet again.

Μια περφόρμανς που προκαλεί τους συμμετέχοντες να μοιραστούν κάτι δικό τους. Τι είναι αυτό που ήθελες να κάνεις τους τελευταίους μήνες και δεν έχεις κάνει ακόμα; Πομπός και δέκτης εναλλάσσονται κατά τη διάρκεια μιας εμπειρίας μέσω της οποίας όλοι δίνουν και παίρνουν μαζί τους φεύγοντας ένα μικρό κομμάτι από τους ανθρώπους που βρέθηκαν απέναντί τους.

Σύλληψη, σκηνοθεσία: Daniel Wetzel. Συντονισμός: Δημήτρης Μπαμπίλης

Info
BIOS.ΠΕΙΡΑΙΩΣ 84, Πειραιώς 84, Αθήνα. Ημερομηνία: Δευτέρα 13 Ιουλίου έως Κυριακή 19 Ιουλίου 2020. Ώρα έναρξης: 21.00. Καθημερινά τρεις παραστάσεις: 21.00, 21.45, 22.30. Εισιτήριο: 8 ευρώ. Προπώληση εισιτηρίων μέσω του https://www.viva.gr/