Μία «Λυσσασμένη μπαλαρίνα» στο Studio Μαυρομιχάλη

lussasmeni-mpalarina
ΤΡΙΤΗ, 25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020

Η νουβέλα του διάσημου Ρώσου σεναριογράφου Grigory Konstantinopolsky ανεβαίνει για πρώτη φορά στη χώρα μας σε διασκευή και σκηνοθεσία της Λιούμπα Κριβοχίζα.

«Ταλέντο δεν σημαίνει τίποτα»

Η «Λυσσασμένη Μπαλαρίνα» ήταν μια από τις πέντε νουβέλες που έγραψε ο διάσημος Ρώσος σεναριογράφος Grigory Konstantinopolsky για τις ανάγκες κινηματογραφικής ταινίας  το «Γατάκι» -«Koshechka»(2009)- σε δική του σκηνοθεσία. Η ταινία γνώρισε μεγάλη επιτυχία, η συγκεκριμένη νουβέλα άρχιζε να κάνει την εμφάνισή της και στα ρώσικα θέατρα.

Σημείωμα σκηνοθέτη:

Το έργο βάζει στο επίκεντρο ένα μεγάλο υπαρξιακό θέμα: το ποσό αντέχουμε να κυνηγήσουμε το «Μεγάλο Όνειρο». Και πόσο αντέχουμε να δεχτούμε την σκληρή αλήθεια ότι «Το Όνειρό Μας» μπορεί να μην γίνει ποτέ πραγματικότητα.

Λιούμπα Κριβοχίζα

Κείμενο: Grigory Konstantinopolsky Μετάφραση / Διασκευή: Λιούμπα Κριβοχίζα Σκηνοθεσία: Λιούμπα Κριβοχίζα

Βοηθός σκηνοθέτη:  Πέτρος Παπαγιαννέλλης Σκηνογραφία: Νάντια Σκορδοπούλου Κοστούμια:  Ελισάβετ Σαμινελη Επιμέλεια μουσικής- μουσική διδασκαλεία:  Σονια Ζορμπα

Ερμηνεύουν:  Λιούμπα Κριβοχίζα, Ρένα Κουμπαρούλη , Άννα  Μίχου και ένας ακόμη ηθοποιός (θα ανακοινωθεί σύντομα)

Info
Πρεμιέρα 19 Οκτωβρίου στο Studio Μαυρομιχάλη. Δευτέρα &Τρίτη στις 21:30 (Μέχρι 23/10). Διάρκεια: 60 λεπτά. Τίμες εισητηρίων: 12 ευρώ γενική είσοδος (10 και 8 ευρώ μειωμένα)