6 παραστάσεις για όλα τα γούστα επιστρέφουν στη σκηνή

master-class Elina Giounanli
ΠΕΜΠΤΗ, 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020

Επαναλήψεις θεατρικών έργων που ξεχωρίζουν.

Μετά από σχεδόν οκτώ μήνες τα κλειστά θέατρα είναι και πάλι ανοιχτά, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και ασφάλειας στον καιρό της πανδημικής κρίσης. Η σεζόν λοιπόν ανοίγει όπως είθισται με επαναλήψεις επιτυχημένων παραστάσεων της περσινής χρονιάς. Παρακάτω, ξεχωρίζουμε έξι θεατρικές ιστορίες για όλα τα γούστα. 

Ρινόκερος

Ο Γιάννης Κακλέας επιστρέφει τον Άρη Σερβετάλη για 2 χρονιά στο αριστουργηματικό έργο του Ευγένιου Ιονέσκο, που εκφράζει όλη την αγωνία του για την πορεία και την μετάλλαξη του ανθρώπινου είδους σε σε βίαια όργανα μιας ολοκληρωτικής εξουσίας.

Info: Από 16 Οκτωβρίου στο Θέατρο Κιβωτός.

Master Class 

Η Μαρία Ναυπλώτιου ενδύεται για 3η χρονιά τη μεγάλη ντίβα Μαρία Κάλλας στο θεατρικό έργο του αμερικανού συγγραφέα Terrence McNally που σκηνοθετεί ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος με τον Στρατή Πασχάλη να υπογράφει τη μετάφραση του κειμένου.

Info: Από 24 Οκτωβρίου στο Θέατρο Δημήτρης Χορν.

Όποιος θέλει να χωρίσει... να σηκώσει το χέρι του!

Το πρώτο θεατρικό έργο του Γιώργου Καπουτζίδη είναι μια σύγχρονη κωμωδία για τις σχέσεις 

Info: Από 15 Οκτωβρίου στο Θέατρο Ήβη.

Μαρίκα

Για 2η θεατρική σεζόν, η Νένα Μεντή μας ταξιδεύει ξανά στον πολυδιάσταστο και αντιφατικό κόσμο της Μαρίκας Κοτοπούλη υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Πέτρου Ζούλια. 

Info: Από 16 Οκτωβρίου στο Θέατρο Χώρα.

Το Δάνειο

Ο Δημήτρης Μυλωνάς παίζει σκηνοθετεί τον Σωτήρη Χατζάκη στην επίκαιρη μαύρη κωμωδία του σημαντικού σύγχρονου Ισπανού συγγραφέα Τζόρντι Γκαλθεράν.

Info: Από 21 Οκτωβρίου στο Θέατρο Ήβη.

Ιστορία χωρίς όνομα

Ο μυθιστορηματικός έρωτας της Πηνελόπης Δέλτα και του Ίωνα Δραγούμη στο έργο του Στέφανου Δάνδολου, που σκηνοθέτησε ο Κώστας Γάκης επιστρέφει στη σκηνή.

Info: Από 21 Οκτωβρίου στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΦΑΡΑΖΗ