Τις φετινές γιορτές το Christmas Theater φέρνει τα Χριστούγεννα σπίτι μας

christmas-theater-on-line
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Αποκτάμε τον κωδικό, συνδεόμαστε και ταξιδεύουμε σε όλο τον κόσμο με μπαλέτο, χορό, μουσική.

Στο Christmas Theater On Line μας περιμένουν: Το μπαλέτο της Σκάλας του Μιλάνου, το Μπαλέτο Άιφμαν της Αγίας Πετρούπολης και η Συμφωνική Ορχήστρα Τσαϊκόφσκι της Μόσχας. Αυτές τις διαφορετικές γιορτές τo Christmas Theater φέρνει τα Χριστούγεννα σπίτι μας με το Christmas Theater On Line.

Φέτος, ταξιδεύουμε σε όλο τον κόσμο από το σπίτι μας με έναν κωδικό. Διάσημα μπαλέτα και Πρωτοχρονιάτικες συναυλίες θα είναι εδώ με προβολές από τις 25 Δεκεμβρίου 2020 μέχρι τις 6 Ιανουαρίου 2021. Ταξιδεύουμε στα ωραιότερα θέατρα της Ευρώπης για να παρακολουθήσουμε τις καλύτερες Χριστουγεννιάτικες παραστάσεις. 

Ταξιδεύουμε σε τρεις Χριστουγεννιάτικες πόλεις:

ΜΙΛΑΝΟ
Η Σκάλα του Μιλάνου παρουσιάζει μια σπουδαία παραγωγή μπαλέτου που έχει γράψει ιστορία.
Το μπαλέτο με την ορχήστρα της Σκάλας του Μιλάνου θα μας παρουσιάσει την Ωραία Κοιμωμένη του Πιοτρ Ίλιτς Τσαϊκόφσκι στην ιστορική χορογραφία του Ρούντολφ Νουρέγιεφ.

ΜΟΣΧΑ
Στην Μόσχα και συγκεκριμένα στην αίθουσα της Φιλαρμονικής Ορχήστρας, η Συμφωνική Ορχήστρα Τσαϊκόφσκι παρουσιάζει την Πρωτοχρονιάτικη συναυλία της με τα ωραιότερα βαλς όλων των εποχών. 

ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
Το φημισμένο μπαλέτο σύγχρονου χορού του Μπορίς Άιφμαν παρουσιάζει την παράσταση Αδελφοί Καραμάζοφ βασισμένη στο μυθιστόρημα του Φιόντορ Ντοστογιέφσκι.