6 online παραστάσεις κάνουν ποδαρικό στο 2021

aristos _dm_
ΠΕΜΠΤΗ, 07 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021

Οι θεατρικές, διαδικτυακές πρεμιέρες του Ιανουαρίου.

Κωμωδίες, υπαρξιακοί μονόλογοι, κοινωνικά έργα και χορευτικές υπερπαραγωγές υπόσχονται οι πρώτες ημέρες του νέου έτους στην online θεατρική σκηνή.

  • ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΒΙΣ

Η Ελένη Ράντου επαναφέρει διαδικτυακά την απίθανη κωμωδία του Λι Χολ, που είχε κάνει πρεμιέρα προ ετών στο Θέατρο Διάνα σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα. 

4, 5, 6 Ιανουαρίου εδώ

  • ΑΠΟΛΥΜΕΝΗ

Ο επιτυχημένος μονόλογος του Αντώνη Τσιπιανίτη σε σκηνοθεσία Κώστα Γάκη με την Κατερίνα Διδασκάλου επί σκηνής αφορά μία απολυμένη κοσμικογράφο, εγκαταλελειμμένη από τις πλούσιες φίλες της, που συνειδητοποιεί ότι υπήρξε πάντα απολυμένη από την αλήθεια της ζωής της.

3, 5 Ιανουαρίου εδώ.

  • ΑΡΙΣΤΟΣ

Η βραβευμένη παράσταση του Γιώργου Παπαγεωργίου, με κεντρικό θέμα τη ζωή του Αριστείδη Παγκρατίδη, του φερόμενου ως «Δράκου του Σέιχ Σου», επανέρχεται στο Θέατρο Πορεία. 

10 Ιανουαρίου 21:00 εδώ.

  • Ο ΣΩΣΙΑΣ
KAPLANIDIS YIRGOS

Το Rēs Ratio παρουσιάζει την πρώτη σκηνοθετική δουλειά της Έφης Μπίρμπα, Ο Σωσίας. Με πρωταγωνιστή τον Άρη Σερβετάλη και τους Δρόσο Σκώτη, Γιώργο Συμεωνίδη, Συμεών Τσακίρη και Κωνσταντίνο Καρβουνιάρη η Έφη Μπίρμπα συστήνει μια σπουδή στο ομώνυμο έργο του Φιόντορ Ντοστογιέφσκι.

8, 9, 10 Ιανουαρίου εδώ.

  • THE THREAD

Η πολιτιστική εταιρία ΛΑΒΡΥΣ δημιούργησε μια πρωτογενή παραγωγή χορού με σπουδαίους συντελεστές διεθνούς φήμης και μια ομάδα 18 επιλεγμένων ελλήνων χορευτών (12 χορευτών σύγχρονου και 6 χορευτών παραδοσιακού χορού). Μια παράσταση που υπογραμμίζει στο διεθνές κοινό τη δημιουργικότητα του σύγχρονου ελληνικού πολιτισμού.

9, 10 Ιανουαρίου εδώ

  • ΔΕΙΠΝΟ ΗΛΙΘΙΩΝ

Η πολυβραβευμένη κωμωδία του Φρανσίς Βεμπέρ σε σκηνοθεσία Σπύρου Παπαδόπουλου με τον ίδιο και τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη να συμπρωταγωνιστούν επιστρέφει διαδικτυακά.

9, 10 Ιανουαρίου εδώ.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΦΑΡΑΖΗ