Οι streaming παραστάσεις του Σαββατοκύριακου

pontikopagida
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021

Από Τένεσι Ουίλιαμς μέχρι Αγκάθα Κρίστι και Εκτόρ Μαλό.

Πέντε θεατρικές παραστάσεις έρχονται αυτό το Σαββατοκύριακο στις οθόνες μας για να μας ψυχαγωγήσουν και να μας κάνουν να ξεφύγουμε έστω για λίγο και να αλλάξουμε εικόνες εν μέσω καραντίνας.

Το ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας παρουσιάζει σε σκηνοθεσία Θοδωρή Γκόνη, το πρώτο σπουδαίο δράμα του Τένεσι Ουίλιαμς που αντικατοπτρίζει περισσότερο από κάθε άλλο, πτυχές της αληθινής ζωής του συγγραφέα.

29, 30, 31 Ιανουαρίου

Το θρυλικό έργο μυστηρίου της Αγκάθα Κρίστι, που ανέβηκε φέτος στον ΝΕΟ Ακάδημο σε παραγωγή της Happy Productions, επανέρχεται διαδικτυακά σε σκηνοθεσία της Κίρκης Καραλή.

29, 30, 31 Ιανουαρίου

Η πρώτη web παράσταση του ψηφιακού ρεπερτορίου που εγκαινίασε φέτος το Θέατρο Τέχνης. Η γραφή, η σκηνοθεσία, η κινηματογράφηση, οι ερμηνείες, όλα σε αυτήν την παραγωγή, δημιουργήθηκαν με γνώμονα τον θεατή που παρακολουθεί από το σπίτι.   

29, 30, 31 Ιανουαρίου

Το αγαπημένο μυθιστήρημα του Εκτόρ Μαλό για πρώτη φορά στο θέατρο σε διασκευή της Άνδρης Θεοδότου και σκηνοθεσία του Δημήτρη Δεγαΐτη. Αποτελεί ένα ‘ύμνο’ στην αξία της οικογένειας, που τοποθετείται στην ίδια κλίμακα με τη βαθιά, πραγματική φιλία.

31 Ιανουαρίου

Μια θεατρική παράσταση του Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν για τις εξαρτήσεις, σε συνεργασία με το ΚΕΘΕΑ. Απευθύνεται σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου, από 12 χρονών. Για την τελική διαμόρφωση του κειμένου καθοριστικές υπήρξαν οι συνεντεύξεις που δέχτηκαν να δώσουν έφηβοι, γονείς και θεραπευτές που συμμετέχουν στα προγράμματα του ΚΕΘΕΑ με στόχο την αντιμετώπιση της εξάρτησης από το Ίντερνετ- μιας εξάρτησης που αθόρυβα αλλά εντόνως επιτακτικά καταλαμβάνει όλο και περισσότερο χώρο στις ζωές όλων μας.

30, 31 Ιανουαρίου

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΦΑΡΑΖΗ