«BATMAN'S MASK»: Η νέα ραδιοπτική παράσταση των Ginger Creepers

batmans-mask
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 26 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021

Έρχεται στις 30 Μαρτίου, 82 χρόνια ακριβώς από την πρώτη εμφάνιση του “σκοτεινού ιππότη”.

Ένας ιός εξαπλώνεται και η Γκόθαμ μπαίνει σε καραντίνα. Οι πλουσιότεροι κάτοικοι της πόλης κλείνονται στο Babylon Towers, έναν μεγάλο εμπορικό πύργο στο κέντρο της, για να προστατευθούν. Σύντομα θα συνειδητοποιήσουν πως ανάμεσά τους βρίσκεται και ο πρώτος ξενιστής του ιού. Μοναδική ελπίδα για την πόλη, ο Μπάτμαν, ο οποίος έχει μείνει μόνος στους δρόμους, αναζητώντας τι να προστατέψει, έχοντας έναν αντίπαλο πέρα από τις δυνάμεις του.

Η νέα ραδιοπτική παράσταση των Ginger Creepers Theater Band έρχεται στις 30 Μαρτίου, 82 χρόνια ακριβώς από την πρώτη εμφάνιση του “σκοτεινού ιππότη”. Παίρνοντας έναυσμα από τη σειρά κόμικ Batman: Contagion και το διήγημα Η Μάσκα Του Κόκκινου Θανάτου του Ε.Α. Πόε, οι Χρ. Καπενής / Γρ. Χατζάκης (Ginger Creepers), χτίζουν έναν εσωστρεφή κόσμο στο μυαλό του σκοτεινού ήρωα και μαζί του περιπλανώνται στην πόλη αναζητώντας τα μυστικά της.

Σύλληψη, κείμενο, σκηνοθεσία: Ginger Creepers

Μουσική: Βύρων Κατρίτσης Εικαστική συνεργάτης/σχέδια: Ζωή Αρβανίτη Κοστούμι: Λίλα Νόβα Επικοινωνία: Χρύσα Ματσαγκάνη / Act For Art

Στον ρόλο του Μπάτμαν ο Βαγγέλης Στρατηγάκος

Ακούγονται: Χρήστος Καπενής, Βαγγέλης Στρατηγάκος

Φιλική Συμμετοχή: Δώρα Παρδάλη

Info
30 & 31 Μαρτίου 21.00. Διάρκεια: 45’. Δωρεάν 
*Την Τρίτη 29 Μαρτίου (21.00) στο aejaa.com/sonic-room, ζωντανή εκπομπή των Ginger Creepers με αφορμή την παράσταση Batman's Mask.