Our Festival 7: Παράταση για την υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής

our-festival
ΔΕΥΤΕΡΑ, 05 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από την Τρίτη, 27 Ιουλίου έως και την Κυριακή, 1η Αυγούστου 2021.

Νέα προθεσμία υποβολής αιτήσεων έως τις 11 Απριλίου ανακοίνωσε το Our Festival 7.

Η διοργανωτική ομάδα του Our Festival  προσκαλεί καλλιτέχνες και καλλιτεχνικές ομάδες από την Ελλάδα και το εξωτερικό να υποβάλουν τις προτάσεις τους για συμμετοχή στο Our Festival 7 που θα πραγματοποιηθεί και φέτος στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ρεματιάς «Νύχτες Αλληλεγγύης», με την πολύτιμη υποστήριξη του Δήμου Χαλανδρίου, από την Τρίτη, 27 Ιουλίου έως και την Κυριακή, 1η Αυγούστου 2021.

Λίγα Λόγια για το Our Festival                                                                                                

«Τέσσερα χέρια είναι πάντα καλύτερα από δύο,

οκτώ καλύτερα από τέσσερα

δεκαέξι καλύτερα από οκτώ…”

Πολυδιάστατο, συμπεριληπτικό και αλληλέγγυο, το Our Festival, από το 2015, δίνει βήμα σε δημιουργούς από όλο το φάσμα των τεχνών να παρουσιάσουν το καλλιτεχνικό τους έργο. 

Το Our Festival γεννήθηκε από την Ομάδα Συλλογικού Πολιτισμού Εμείς και συνεχίζει να υπάρχει χάρη σε μία ζωντανή κοινότητα καλλιτεχνών που έχουν παρουσιάσει το έργο τους σε αυτό και κάθε χρόνο, αναλαμβάνουν εξ ολοκλήρου την διοργάνωσή του. 

Κοινό όραμα είναι η συνάντηση όλων αυτών των δημιουργικών ανθρώπων, από την οποία θα προκύψουν νέοι προσωπικοί και καλλιτεχνικοί δεσμοί, με αποτέλεσμα την πραγματοποίηση διαχρονικών πολιτιστικών συμπράξεων.

Σε συνεργασία με τη liminal, το φεστιβάλ μεριμνά για την παροχή υπηρεσιών καθολικής προσβασιμότητας στις δράσεις του, καθώς και για τη φιλοξενία δράσεων από καλλιτέχνες με αναπηρία στο πλαίσιο της συμπερίληψης και της ίσης συμμετοχής στον Πολιτισμό. 

Από το 2015 και σε 6 διοργανώσεις, το Our Festival έχει φιλοξενήσει 592 καλλιτέχνες και 118 δρασεις, παρουσιάζοντας σε πάνω από 10.000 θεατές θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, παραστάσεις χορού, παιδικές παραστάσεις, σινεμά, video art, performances, τσίρκο, εργαστήρια για μικρούς και μεγάλους.

Το Our Festival είναι ένας θεσμός που, χρόνο με το χρόνο, γίνεται πιο εξωστρεφής, με σκοπό την ανάπτυξη μελλοντικών συνεργασιών με καλλιτέχνες και φορείς τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.

Our Festival 7: 27 Ιουλίου – 1 Αυγούστου 2021 στο Θέατρο Ρεματιάς

Το Θέατρο Ρεματιάς και οι δράσεις τού Our Festival είναι προσβάσιμα σε καλλιτέχνες και θεατές με αναπηρία.

Παρέχονται: χώρος, τεχνικός εξοπλισμός και χρηματική αμοιβή.

Δηλώσεις συμμετοχής: Εδώ

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων έως: 11/04/2021

Διοργάνωση: “Εμείς” – Ομάδα Συλλογικού Πολιτισμού

Καλλιτεχνική διεύθυνση: Χρήστος Θάνος

Διεύθυνση παραγωγής: Χρίστος Παπαμιχαήλ

Διοργανωτική ομάδα: Νάντια Περιστεροπούλου, Δήμητρα Σύρου, Ελεάννα Σταθοπούλου, Νίκος Αξιώτης, Μαρία Θρασυβουλίδη, Μελίσσα Κωτσάκη, Χριστίνα Στουραΐτη, Μάρβα Βούλγαρη, Τεό Φοινίδης, Έλσα Παπέλη, Θεοδώρα Αθανασίου, Ελισσαίος Βλάχος, Σοφία Σερέφογλου

Επικοινωνία: Γεωργία Ζούμπα

Υπηρεσίες Προσβασιμότητας: www.liminal.eu

Social Media: FacebookInstagram

E-Mail: [email protected]

Περισσότερες Πληροφορίες: εδώ

Δείτε τι έγινε στο Our Festival 6 εδώ