Το φετινό οινικό ραντεβού της Oenotelia πλησιάζει

krasi
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023

Το κορυφαίο οινικό trade show έρχεται στις 18 Μαρτίου στο Metropolitan Expo.

Μια από τις κορυφαίες εμπορικές εκδηλώσεις για το κρασί έρχονται μέσα στον Μάρτιο και αναμένεται να αποτελέσει πόλο έλξης για δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες από την οργανωμένη λιανική, τα ξενοδοχεία και τη μαζική εστίαση. Η Oenotelia, μετά τις πολύ καλές περσινές εντυπώσεις του 2022, επιστρέφει 18-20 Μαρτίου, με υψηλό ποιοτικό επίπεδο και την συμμετοχή σπουδαίων ονομάτων που παράγουν και υπογράφουν τα πιο εκλεκτά κρασιά και αποστάγματα.

Στη φετινή Oenotelia θα λάβουν μέρος 190 εκθέτες και 160 σημαντικοί wine importers, οι οποίοι θα συναντηθούν με τον κόσμο στα 4.000 τ.μ. του Metropolitan Expo, αποτελώντας μια από τις σημαντικότερες εκθέσεις Οίνων και Αποσταγμάτων στη χώρα μας.

Οι 160 wine importers θα πραγματοποιήσουν 2.400 b2b συναντήσεις με τους εκθέτες της, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία, εκτός από το να γίνουν προμηθευτές εγχώριων επιχειρήσεων, να εξάγουν τα ελληνικά κρασιά σε διεθνείς αγορές. Οι αγοραστές που θα συμπεριληφθούν στο hosted buyer πρόγραμμα προέρχονται κυρίως από χώρες όπως οι ΗΠΑ, Γερμανία, Κίνα, Καναδάς κ.ά., σημαντικές για τις εξαγωγές των ελληνικών κρασιών και αποσταγμάτων.

Οι επαγγελματίες επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν επίσης την δυνατότητα να γνωρίσουν σε βάθος τον ελληνικό αμπελώνα, τις γηγενείς ποικιλίες και τη σύγχρονη ταυτότητα των επώνυμων κρασιών από την Ελλάδα μέσα από τις γευστικές δοκιμές -ετικετών των εκθετών- που θα πραγματοποιηθούν στην ειδικά διαμορφωμένη Πλατεία Γευσιγνωσίας.

Info
Oenotelia
Metropolitan Expo
Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών « Ελευθέριος Βενιζέλος», Σπάτα
18-20/3