Συνεχίζονται οι παραστάσεις για το «Τάο» του Γ. Καφετζόπουλου

tao
ΤΡΙΤΗ, 07 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023

«Τάο», μια άγρια κωμωδία με στιγμές που παγώνουν το αίμα και έχουν δραματικά μοιραίες συνέπειες.

«Το πιστολάκι που κουβαλάς πρέπει να το σέβεσαι»

Ο Αντρέας Καραμούτσος προγραμματίζει τη συνταξιοδότηση του μετά από εννέα χρόνια στη φυλακή. Ο αλλοπρόσαλλος γιος του ονειρεύεται να κληρονομήσει το πατρικό «βασίλειο» της νύχτας και ο Ιωσήφ Μωυσίδης που «ανέβηκε σαν το φίδι» και πια «τρέχει» την Αθήνα, δεν προτίθεται να παραχωρήσει τίποτα.

Σπαράγματα ιδεολογιών, μύθων, θρησκειών, φαντασιώσεων. Το χάος των ημερών. Και μέσα σε όλο αυτό αναζητείται ο δρόμος. Ο δρόμος που θα σε κάνει «μάγκα», ή θα φέρει τη «φώτιση». Θα μπορούσαν οι άνθρωποι να είναι καλύτεροι; Η ιστορία μιας βίαιης ενηλικίωσης, μεταφερμένη σε έναν ειρωνικά αλληγορικό κόσμο της νύχτας.

Η παράσταση του σύγχρονου και ανέκδοτου θεατρικού έργου του Γιώργου Καφετζόπουλου «Τάο» συνεχίζει την επιτυχημένη της παρουσίαση στην Κεντρική Σκηνή του Επί Κολωνώ κάθε Σάββατο και Κυριακή μέχρι τις 12 Μαρτίου ενώ από τις 20 Μαρτίου η παράσταση θα παρουσιάζεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21.00.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Δανάη Σπηλιώτη. Ερμηνεύουν οι Αντώνης Καφετζόπουλος, Θοδωρής Σκυφτούλης και Γιώργος Καφετζόπουλος.

*στην παράσταση ακούγεται το τραγούδι "What’ s my name” των Goin’ Through ειδικά γραμμένο για το «Τάο». 

**Η παράσταση περιέχει διαλόγους με υβριστικό περιεχόμενο και ακούγονται δυνατοί κρότοι από πυροβολισμούς.

Info
Επί Κολωνώ (Κεντρική Σκηνή), Ναυπλίου 12 & Λένορμαν 94, Αθήνα
Παραστάσεις: Μέχρι 12 Μαρτίου: κάθε Σάββατο στις 18.15 και κάθε Κυριακή στις 21.15 & Από 20 Μαρτίου: Κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21.00. Διάρκεια: 80 λεπτά

Πληροφορίες: Τηλ.: 210513 8067
Τιμές εισιτηρίων: 16€ (Κανονικό), 14€ (Φοιτητικό, Ανέργων, Μαθητικό, +65)
Προπώληση: Viva.gr