Το μυστικό για να χαρίσετε φωτεινότητα στην επιδερμίδα σας

prosopo-gunaika-kalokairi
ΤΡΙΤΗ, 13 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023

Οι επιστήμονες της La Prairie επανεξέτασαν την Επιστήμη του Φωτός και δημιούργησαν έναν ανασχεδιασμένο ισχυρό ορό που μπορεί να αντανακλά το φως της επιδερμίδας μας.

Η λάμψη και η φωτεινότητα είναι ο απόλυτος στόχος όταν κοιτάζουμε το είδωλό μας στον καθρέφτη, για πολλές γυναίκες ακόμη πιο σημαντικά από το να έχουν μερικές ρυτίδες λιγότερες. Γιατί όταν το πρόσωπό μας είναι φωτεινό και λαμπερό, τότε όλα τα «ψεγάδια» του αμέσως μειώνονται. Γι’ αυτό και οι επιστήμονες της La Prairie είχαν τη φιλοδοξία να μεταφέρουν αυτό το αξιοθαύμαστο φως στην επιδερμίδα και να της δώσουν μία νέα φωτεινή υπόσταση. Έτσι, επιδιώκοντας να προσδώσουν εξαιρετική φωτεινότητα στην επιδερμίδα, επανεξέτασαν την Επιστήμη του Φωτός που υπογράφει η La Prairie, και αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της συλλογής White Caviar.

 Η φωτεινότητα της επιδερμίδας πηγάζει από την εσωτερική της λάμψη, η οποία με τη σειρά της καθορίζεται από τρεις βασικούς παράγοντες: απόχρωση, υφή και πυκνότητα της επιδερμίδας.  Σύμφωνα με την έρευνα του οίκου που εστιάζει στους παραπάνω παράγοντες, η Επιστήμη του Φωτός στοχεύει στη μείωση των χρωματικών κηλίδων και στην αύξηση της φωτεινής αντανάκλασης που πηγάζει από τα εσωτερικά στρώματα της επιδερμίδας. Το νέο καινοτόμο White Caviar Pearl Infusion της La Prairie εστιάζει στη μείωση της εμφάνισης των τεσσάρων βασικών εχθρών της ομοιόμορφης επιδερμίδας -δυσχρωμία, ερυθρότητα, θαμπάδα & γκρίζα όψη- ενώ ταυτόχρονα αυξάνει τη φυσική παραγωγή του κολλαγόνου της επιδερμίδας. Αυτός ο ανασχεδιασμένος ισχυρός ορός ενισχύει την ικανότητα της επιδερμίδας να αντανακλά το φως της και βελτιώνει τη σφριγηλότητά της χάρη στο Lumidose™ σε μορφή κάψουλας, το ιδιαίτερο συστατικό της La Prairie. Εμπλουτισμένο με Ελβετικό Εκχύλισμα Χρυσού Χαβιαριού, συμβάλει στην αύξηση της σφριγηλότητας και στην εξομάλυνση της όψης της επιδερμίδας.

Τι είναι το Lumidose
Έπειτα από 15 χρόνια έρευνας, το Lumidose™ είναι ο πιο ισχυρός αναστολέας της ανθρώπινης τυροσινάσης, του ενζύμου που είναι υπεύθυνο για το σχηματισμό της μελανίνης. Για πρώτη φορά, η La Prairie ενσωμάτωσε το Lumidose™ σε μια καινοτόμο διπλή τεχνολογία κάψουλας. Αυτό το σύστημα τεχνολογικής αιχμής διαθέτει ένα εξαιρετικά ευέλικτο σύμπλεγμα λιπιδίων, τα οποία ρυθμίζουν και παρέχουν στην επιδερμίδα το ειδικό μόριο φωτεινότητας Lumidose™, εκεί που χρειάζεται περισσότερο, εστιάζοντας στην εσωτερική στοιβάδα της επιδερμίδας, εκεί δηλαδή που λαμβάνει χώρα ο σχηματισμός της μελανίνης. Ως αποτέλεσμα, η εμφάνιση των σκούρων κηλίδων μειώνεται με στοχευμένο και αποτελεσματικό τρόπο.

Νέο συστατικό ελβετικού χαβιαριού
Στην επανασχεδιασμένη σύνθεση του ορού White Caviar Pearl Infusion, η La Prairie παρουσιάζει για πρώτη φορά ένα νέο συστατικό από χαβιάρι. Τα Μεταλλικά Στοιχεία Χρυσού Ελβετικού Χαβιαριού περιέχουν μέταλλα που ενεργοποιούν τα αντιοξειδωτικά ένζυμα της επιδερμίδας. Αυτά τα ένζυμα βοηθούν στην καταπολέμηση του οξειδωτικού στρες, βασικό μοχλό για την ανάπτυξη χρωματικών δυσχρωμιών με κίτρινη, κόκκινη και καφέ απόχρωση. Εκτός από τα δύο βασικά ενεργά συστατικά, το White Caviar Pearl Infusion περιέχει εκχύλισμα Ελβετικού Χρυσού Χαβιαριού, το οποίο αυξάνει την πυκνότητα του δερματικού δικτύου κολλαγόνου της επιδερμίδας. Αυτή η ισχυρή σύνθεση ενισχύεται με το Αποκλειστικό Κυτταρικό Σύμπλεγμα™, το οποίο φέρει την επιστημονική υπογραφή της La Prairie.

Ο νέος ορός White Caviar Pearl Infusion εσωκλείει το ταξίδι του φωτός και εγείρει τη φωτεινότητα της επιδερμίδας σε νέα ύψη. Οι λευκές πέρλες χαβιαριού μεταμορφώνονται σε ένα μοναδικό, λεπτόρρευστο τζελ, το οποίο απλώνεται άψογα στην επιδερμίδα και οι σκούρες κηλίδες, η ερυθρότητα και οι χρωματικές διαταραχές μειώνονται ορατά, ενώ δημιουργείται μια ιριδίζουσα λάμψη. Ταυτόχρονα, είναι φιλικό προς το περιβάλλον, καθώς η συσκευασία έχει σχεδιαστεί και εσωκλείει μέσα της το βιώσιμο όραμα του Οίκου. Το κομψό γυάλινο φιαλίδιο μπορεί να αποσυναρμολογηθεί από την αντλία, επιτρέποντας με αυτό τον τρόπο την απόρριψη του στα διαθέσιμα σημεία ανακύκλωσης.

Για την απόλυτη λάμψη χρειάζεται τελετουργία
Η τελετουργία της La Prairie ξεκινά με τη λοσιόν White Caviar Essence Extraordinaire. Η λοσιόν θεραπείας φωτεινότητας και σύσφιξης ενυδατώνει και μειώνει την εμφάνιση χρωματικών κηλίδων και σημαδιών γήρανσης. Ακολουθεί ο ορός White Caviar Pearl Infusion, ο οποίος βελτιστοποιεί την ικανότητα της επιδερμίδας να αντανακλά εξαιρετική φωτεινότητα μειώνοντας την εμφάνιση των χρωματικών διαταραχών ενώ παράλληλα βελτιώνει την ελαστικότητα και την όψη της επιδερμίδας. Στη συνέχεια εφαρμόζεται, η κρέμα ματιών White Caviar Eye Extraordinaire, στοχεύοντας στην μείωση των δυσχρωμιών που δημιουργούνται στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών. Η τελετουργία ολοκληρώνεται με την κρέμα φωτεινότητας White Caviar Crème Extraordinaire, η οποία βελτιώνει την εμφάνιση της θαμπής επιδερμίδας και εξαλείφει ορατά τις ανομοιομορφίες της.