Το Netflix ανοίγει το πρώτο του εστιατόριο

netflix-bites
ΤΕΤΑΡΤΗ, 21 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023

Και το όνομα αυτού… Netflix Bites, με πιάτα από τους αστέρες του Chef’s Table και το Iron Chef.

Όπως θα έχετε καταλάβει, από το Neflix δεν θα γλιτώσει κανείς έτσι εύκολα. Εκτός του ότι, λοιπόν, έχει εθίσει εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπους σε binge watching σειρών, το επόμενο βήμα του είναι το… φαγητό.

Η υπηρεσία streaming ανοίγει το δικό της εστιατόριο, το Netflix Bites, μέσα στον μήνα, ανεβάζοντας την εμπειρία δείπνου επίπεδο, με σταρ από δημοφιλείς σειρές του Netflix, όπως το Chef’s Table. Το pop-up εστιατόριο θα βρίσκεται στο Λος Άντζελες για περιορισμένο χρόνο και θα φιλοξενεί σεφ όπως οι Curtis Stone, Rodney Scott και Nadiya Hussain, οι οποίοι θα δημιουργήσουν μενού που θα χαρίσουν στους fans και τους foodies μια μοναδική, εστιατορική εμπειρία, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να εμβαθύνουν στις αγαπημένες τους γαστρονομικές εκπομπές. Από τον κατάλογο, μάλιστα, δεν θα λείπουν και τα κοκτέιλ, από τους Mixologists του διαγωνισμού του Netflix, Drink Masters. Όπως, ωστόσο, έχει ανακοινωθεί, οι διάσημοι σεφ δεν θα βρίσκονται εκεί για γνωριμία με τον κόσμο.

Το pop-up εστιατόριο δύο εβδομάδων θα ανοίξει στις 30 Ιουνίου και οι επισκέπτες θα πρέπει να καταβάλλουν προκαταβολή 25 δολαρίων για να κάνουν την κράτησή τους –ποσό που δεν επιστρέφεται. Αν και οι κρατήσεις έχουν ήδη ανοίξει, το μενού ακόμη ετοιμάζεται.