Η «Δωδέκατη νύχτα ή ό,τι επιθυμείτε» ζωνταντεύει ξανά στο Υπόγειο

patroklos-skafidas Patroklos Skafidas
ΤΡΙΤΗ, 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023

Η «Δωδέκατη νύχτα» του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ, 68 χρόνια μετά την πρώτη παρουσίασή της από τον Κάρολο Κουν, ζωντανεύει ξανά στο ιστορικό Υπόγειο από τον Οκτώβριο του 2023, σε συμπαραγωγή του Θεάτρου Τέχνης με την Panik Theater Productions.

Ο Γιάννης Κακλέας επιστρέφει πρώτη φορά στο χώρο όπου σπούδασε και ξεκίνησε τη δυναμική πορεία του στο θέατρο, για να σκηνοθετήσει μια φαντασμαγορική εκδοχή του αριστουργήματος του Σαίξπηρ με μια ωραία ομάδα νέων ηθοποιών, μεταξύ των οποίων οι επίσης απόφοιτοι της Δραματικής Σχολής του Θεάτρου Τέχνης:

Patroklos Skafidas

Αμαλία Καβάλη (βραβείο Μελίνα Μερκούρη 2021-22), Κωνσταντίνος Μπιμπής (βραβείο Δημήτρης Χορν 2017), Ελευθερία Παγκάλου, Αλέξανδρος Σκουρλέτης αλλά και η Ηλιάνα Μαυρομάτη, Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος κ.ά.

Patroklos Skafidas

Τα ζητήματα της σεξουαλικής ταυτότητας και της ρευστότητας των φύλων που τόσο έντονα απασχολούν την εποχή μας, φωτίζονται με τρόπο αποκαλυπτικό σε αυτή τη μοναδική, ονειρική κωμωδία που μιλά για τη δύναμη, την τρέλα και      τα πάθη του έρωτα.

Εξασφαλίστε το εισιτήριό σας εδώ με ειδικές τιμές προσφοράς.

Patroklos Skafidas
Διανομή: Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος, Πωλ Ζαχαριάδης, Αλέξανδρος Ζουριδάκης, Αμαλία Καβάλη, Ηλιάνα Μαυρομάτη, Κωνσταντίνος Μπιμπής, Ελευθερία Παγκάλου, Παναγιώτης Παπαϊωάννου, Αλέξανδρος Σκουρλέτης.

Patroklos Skafidas
Info
Πρεμιέρα: Σάββατο 7 Οκτωβρίου στις 9 μ.μ.
ΕΑΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ-ΥΠΟΓΕΙΟ, Πεσμαζόγλου 5
Τετάρτη: 8μ.μ., Πέμπτη-Παρασκευή: 9 μ.μ., Σάββατο: 6 μ.μ. (από 4 Νοεμβρίου) και 9μ., Κυριακή: 7μ.μ.
Τιμές εισιτηρίων
Τετάρτη, Πέμπτη: γενική είσοδος 18 ευρώ/ 16 ευρώ μειωμένο, Παρασκευή, Σάββατο απόγευμα, Κυριακή: γενική είσοδος 20 ευρώ/ 18 ευρώ μειωμένο, Σάββατο βράδυ: γενική είσοδος 22 ευρώ, Ανέργων: 15 ευρώ/ Ατέλεια: 5 ευρώ.

Πληροφορίες-τηλεφωνικές κρατήσεις: 10 π.μ.-1 μ.μ. (Δευτέρα έως Παρασκευή) και 5μ.μ.-10μ.μ. (καθημερινά) στο 210-3228706
Αγορά εισιτηρίων στα ταμεία του Θεάτρου Τέχνης: Από 2 Οκτωβρίου καθημερινά 5μ.μ.-10μ.μ., Πεσμαζόγλου 5