«Υπερβολές!» και προσφορές συμβαίνουν στο Θέατρο Τέχνης

uperboles
ΤΡΙΤΗ, 17 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023

Πρεμιέρα έκανε χτες στο Θέατρο Τέχνης η παράσταση «Υπερβολές!» με μια μεγάλη προσφορά για όλο τον μήνα. Μια θέση δωρεάν, κάθε βράδυ, για κάθε εισιτήριο που αγοράζετε, αν ανήκετε στους 15 πρώτους που θα φτάσουν στο ταμείο του θεάτρου. Ταυτόχρονα εγκαινιάζεται ο θεσμός «Πες μας την ιστορία σου». Με αφορμή το φλέγον ζήτημα βίας, δες στη σκηνή όσα μας εκμυστηρεύτηκες.

«Υπερβολές!»

Μια παράσταση των Γιάννη Καλαβριανού, Μαριάννας Κάλμπαρη, Βασίλη Μαυρογεωργίου για τη φανερή και κρυμμένη βία που υπάρχει παντού γύρω μας. Και μέσα μας. Με τους: Δέσποινα Γιαννοπούλου, Κατερίνα Λυπηρίδου, ΄Άγγελο Μπούρα.
Κάθε Δευτέρα-Τρίτη στις 9 μ.μ. και Τετάρτη στις 7.30 μ.μ.

Μια παράσταση-αφορμή να μιλήσουμε για τη βία. Για αυτό πείτε την ιστορία σας:

Αν έχετε υποστεί βία, αν έχετε ασκήσει βία, αν έχετε υπάρξει μάρτυρας βίαιων περιστατικών που  σας έχουν σημαδέψει, καταθέστε ανώνυμα την ιστορία σας και μετά την παράσταση θα την κάνουμε να ακουστεί πάνω στη σκηνή του Θεάτρου Τέχνης. 

Καθημερινά 5-10μ.μ., από 16 Οκτωβρίου, μπορείτε απολύτως ανώνυμα να αφήσετε στο ταμείο της Φρυνίχου 14-Πλάκα,  ένα φάκελο με την ένδειξη “Υπερβολές!” που να περιέχει την ιστορία σας. 

Και μια μοναδική προσφορά με αφορμή την πρεμιέρα (μόνο για το μήνα Οκτώβριο): 

Όλο τον Οκτώβριο οι 15 θεατές πρώτοι θεατές ανά ημέρα παράστασης, για κάθε εισιτήριο που αγοράζουν στο ταμείο του Θεάτρου, δικαιούνται ένα ακόμα εισιτήριο δωρεάν. 

Η προσφορά ισχύει μόνο για αγορά από το ταμείο του Θεάτρου. 

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. 

Ώρες ταμείου: 5-10μμ, Φρυνίχου 14-Πλάκα