H Mαρινέλλα «Σήμερα...» και για περιορισμένες εμφανίσεις στο Nox

nox
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 01 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023

Aπό την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου και κάθε Τετάρτη στις 21:00 για περιορισμένες εμφανίσεις.

Η αγαπημένη όλων, έρχεται για να μας ταξιδέψει μέσα από μια λαμπρή πορεία, με τραγούδια που μας σημάδεψαν, μας συντρόφευσαν, μας έκαναν να ερωτευτούμε, να συγκινηθούμε και να ονειρευτούμε με την αξεπέραστη φωνή της. Η σπουδαία ερμηνεύτρια αποτελεί ζωντανό και φωτεινό σύμβολο του χθες και του «Σήμερα…», διατηρώντας ζωντανή τη σχέση της με το πολυάριθμο κοινό της.

Η επιμονή και η συνεχής της αναζήτηση για κάθε είδους πρόκληση την καθιέρωσαν ως την γυναίκα που διαμορφώνει κάθε εποχή, ενώ συνεχίζει να συγκινεί και να εμπνέει τις νεότερες γενιές, ξαφνιάζοντάς μας με τις φρέσκιες ιδέες και τις προτάσεις της σε συνεργασίες, σε τραγούδια και παραστάσεις, αναζητώντας πάντα αυτό το κάτι διαφορετικό!

To ιδιαίτερο ταλέντο της Μπέττυς Μαγγίρα, μιας τόσο ξεχωριστής καλλιτέχνιδας, στάθηκε αδύνατο να μην συγκινήσει την Μαρινέλλα, η οποία παρακολουθούσε πολύ καιρό τη διαδρομή της και πάντα ήθελε να συναντηθεί μαζί της καλλιτεχνικά, βλέποντας πάνω της πολλές και διαφορετικές πτυχές που της κέντριζαν το ενδιαφέρον.

Φτάνοντας στο «Σήμερα…», φέτος τον χειμώνα από την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου και κάθε Τετάρτη στις 21:00 αυτή η συνάντηση γίνεται πραγματικότητα!

Το ατμοσφαιρικό NOX είναι έτοιμο να αγκαλιάσει τις δύο αυτές κυρίες σε αυτή την ιδιαίτερη και απρόσμενη μουσική συνύπαρξη με ένα πρωτότυπο πρόγραμμα που θα ανατρέψει για άλλη μια φορά τα καθιερωμένα! Ένας υπέροχος χώρος, μοναδικής αισθητικής, ειδικά διαμορφωμένος, για τις βραδιές αυτές, προσφέροντας παράλληλα γευστικές και προσεγμένες επιλογές υψηλής ποιότητας φαγητού με την υπογραφή του βραβευμένου chef Άρη Βεζενέ

Info
Από 27/12 και κάθε Τετάρτη στις 21:00
NOX: ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ 18-20, ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ: 210 3411000
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ