Ο Μάριος Φραγκούλης και η Γιώτα Νέγκα τραγουδούν «Της αγάπης παραμύθια»

negka-fragkoulis
ΤΕΤΑΡΤΗ, 10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024

Στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού την Δευτέρα 10 Ιουνίου.

Η προπώληση ξεκίνησε
 

Ο Μάριος Φραγκούλης και η Γιώτα Νέγκα, δύο μεγάλες και αγαπημένες φωνές, συνεργάζονται πρώτη φορά μαζί για να ομορφύνουν τις νύχτες μας αυτό το καλοκαίρι, ταξιδεύοντας σε Ελλάδα και Κύπρο.

Οι δύο σπουδαίοι ερμηνευτές συνοδευόμενοι στην σκηνή από δώδεκα δεξιοτέχνες σολίστες μουσικούς, θα ερμηνεύσουν τόσο τραγούδια - σταθμούς από την δισκογραφία τους, όσο και κορυφαία τραγούδια μεγάλων συνθετών και ερμηνευτών που διάλεξαν με αγάπη και ενθουσιασμό.

Ο Μάριος Φραγκούλης, ένας καταξιωμένος ερμηνευτής με υψηλό καλλιτεχνικό ανάστημα έχει συμπράξει στην πολύχρονη πορεία του, με διεθνούς εμβέλειας καλλιτέχνες, με τους σπουδαιότερους σύγχρονους Έλληνες ερμηνευτές, αλλά και με μερικές από τις πιο σημαντικές ορχήστρες στον πλανήτη συγκλονίζοντας το κοινό στη Σκάλα του Μιλάνου, στο Royal Albert Hall, στο Jazz at Lincoln Center, στο Carnegie Hall, στην Boston Pops, στο Θέατρο Τέχνης, στην Επίδαυρο, στο Ηρώδειο και σε δεκάδες άλλες αίθουσες από την Αμερική ως την Ασία. Δίνοντας πάντα "ψυχή" στα κομμάτια που ερμηνεύει, δεν σταματά να μας εκπλήσσει με το ταλέντο, τον επαγγελματισμό και το πάθος του. Το όνομα του είναι συνυφασμένο με το ήθος, την ευγένεια, την πειθαρχία, τη σκληρή δουλειά, τις αξιόλογες σπουδές και κυρίως την αστείρευτη αγάπη για την τέχνη, χαρακτηριστικά που τον έχουν καταστήσει ως έναν από τους εμβληματικότερους πρεσβευτές του ελληνικού πολιτισμού.

Η Γιώτα Νέγκα, η δωρική και δυναμική ερμηνεύτρια του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού, μετράει 25 χρόνια στην ελληνική μουσική σκηνή με συναντήσεις με τεράστια ονόματα όπως η Μαρία Φαραντούρη, ο Γιώργος Νταλάρας, η Δήμητρα Γαλάνη, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου ανάμεσα σε άλλους αλλά και δισκογραφικές συνεργασίες με σημαντικούς δημιουργούς όπως ο Σταμάτης Κραουνάκης, ο Παναγιώτης Καλαντζόπουλος, ο Θέμης Καραμουρατίδης, ο Οδυσσέας Ιωάννου και άλλοι. Με μια αυθεντική «μαγκιά» αλλά και τρυφερότητα στον τρόπο που εκφέρει τον λόγο της, έχει συναντηθεί στην μακρόχρονη καριέρα της με τους θρύλους του λαϊκού μας τραγουδιού και, μέσα από τις υψηλής αισθητικής ερμηνείες της, έχει επαναπροσδιορίσει το πώς παρουσιάζεται το λαϊκό τραγούδι σήμερα. Το εύρος της φωνής της, ο ηλεκτρισμός που δημιουργεί στον χώρο σε συνδυασμό με το χαμόγελο, την ευθύτητα και την αβίαστη ερμηνεία της μιλούν κατευθείαν στην καρδιά μας.

Τους δύο αυτούς ξεχωριστούς ερμηνευτές θα τους συναντήσουμε πρώτη φορά μαζί στην σκηνή, αυτό το καλοκαίρι, με σημείο εκκίνησης το Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού, στις 10 Ιουνίου και θα τους απολαύσουμε σε μία μουσική σύμπραξη με τίτλο Της Αγάπης Παραμύθια, με τραγούδια – εκπλήξεις από το μουσικό θησαυρό της ελληνικής δισκογραφίας, όλα αγαπημένα και ξεχωριστά σαν τα αστέρια του καλοκαιρινού ουρανού.

Info
Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού
10 Ιουνίου
Ώρα Έναρξης:  21:30
Προπώληση εισιτηρίων
τηλεφωνικά: 2107234567
Πανεπιστημίου 39, Αθήνα
Τιμές εισιτηρίων
35€ Α Ζώνη
28€ Β Ζώνη
22€ Γ Ζώνη