Ένας δράκος τεμπελιάζει στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

otebelisdrakos2312022097pakriviadis ΧΑΡΗΣ ΑΚΡΙΒΙΑΔΗΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024

Με τραγούδια από τους Αλκίνοο Ιωαννίδη, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Ρένα Μόρφη και Γιάννη Διονυσίου.

ΧΑΡΗΣ ΑΚΡΙΒΙΑΔΗΣ

Ο Τεμπέλης Δράκος έρχεται ξανά στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών μόνο για 4 συναυλίες, την Παρασκευή 10, το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Μαΐου. Η προπώληση έχει αρχίσει. Εξασφαλίστε εγκαίρως τις θέσεις σας για να ζήσετε κι εσείς τις συναρπαστικές περιπέτειες του πιο χαριτωμένου δράκου του κόσμου. 

ΧΑΡΗΣ ΑΚΡΙΒΙΑΔΗΣ

Η μουσική παράσταση, που ανεβαίνει στην Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη σε σύλληψη-σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Ρήγου, μεταφέρει το μαγικό σύμπαν του Τεμπέλη Δράκου στη σκηνή, σε μια παραγωγή υψηλών προδιαγραφών με ποιότητα και σεβασμό προς τους θεατές. 

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, η Ελένη Τσαλιγοπούλου, η Ρένα Μόρφη, ο Γιάννης Διονυσίου αλλά και ο ίδιος ο συνθέτης Γιώργος Χατζηπιερής ζωντανεύουν, με τις ξεχωριστές ερμηνείες τους, το Ελεφαντάκι, την Πατάτα, το Βουνό, την Αλεπού, το Σκουλουκούιν, τον Κόκορα, τον Παγωτατζή και όλους τους ήρωες αυτής της διασκεδαστικής δρακο-ιστορίας που έχει αγαπηθεί τόσο σε Ελλάδα και Κύπρο.

ΧΑΡΗΣ ΑΚΡΙΒΙΑΔΗΣ

Μαζί τους, η Παιδική Χορωδία του 2ου και 3ου Δημοτικού Σχολείου Παπάγου υπό τη διεύθυνση του Θωμά Κοντογεώργη, δύο ηθοποιοί-χορευτές, η Φωτεινή Μουχτούρη και ο Νίκος Γονίδης, αλλά και μία δεκαμελής ορχήστρα ταλαντούχων μουσικών, υπό τη διεύθυνση του Γιάννη Παπαζαχαριάκη, ο οποίος έκανε και την προσαρμογή των αυθεντικών ενορχηστρώσεων του Μάριου Τακούσιη.

ΧΑΡΗΣ ΑΚΡΙΒΙΑΔΗΣ

Η παράσταση ξεκίνησε τη διαδρομή της στο Διεθνές Φεστιβάλ Λευκωσίας τον Δεκέμβριο του 2022 και συνέχισε την πορεία της στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης και στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Δεκέμβριος 2023), σε αίθουσες υπερπλήρεις, σκορπώντας ενθουσιασμό στο παιδικό και ενήλικο κοινό και αποσπώντας τις καλύτερες κριτικές.

Σύλληψη-Σκηνοθεσία | Κωνσταντίνος Ρήγος
 

ΧΑΡΗΣ ΑΚΡΙΒΙΑΔΗΣ
Info
Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη
Παρασκευή 10 Μαΐου στις 19.30, Σάββατο 11 Μαΐου στις 19.30, Κυριακή 12 Μαΐου στις 17.00 και στις 19.30
Τιμές εισιτηρίων: 12 € (φοιτητές, νέοι έως 25 ετών, άνεργοι, ΑμεΑ, 65+, πολύτεκνοι) ● 26 € ● 32 € ● 38 € ● 45 €, Παιδική έκπτωση - 30%. 
Eισιτήρια: 210 72 82 333, www.megaron.gr