Το Εθνικό προσφέρει ειδικά εκπτωτικά πακέτα για τις πρεμιέρες στην Επίδαυρο

epidauros
ΠΕΜΠΤΗ, 02 ΙΟΥΝΙΟΥ 2022

Το Εθνικό Θέατρο μάς καλεί σε συναρπαστικές βραδιές στην Επίδαυρο ώστε να βιώσουμε την εμπειρία της πιο μεγάλης θεατρικής γιορτής του καλοκαιριού με δύο νέες παραγωγές που θα κάνουν πρεμιέρα στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Επιδαύρου 2022.

Παράλληλα αφουγκράζεται τη δύσκολη οικονομική συνθήκη των καιρών και προσφέρει ειδικά εκπτωτικά πακέτα για να καταστήσει τη μοναδική εμπειρία της Επιδαύρου πιο προσιτή. Ανακαλύψτε τις ειδικές προσφορές, επωφεληθείτε των προνομιακών εκπτώσεων κι εξασφαλίστε τις θέσεις σας εγκαίρως! Γιατί κάποιες εμπειρίες πρέπει να μοιράζονται!

28.4.2022
Εθνικό Θέατρο - Επίδαυρος 2022 | Μοιράσου την εμπειρία! Κέρδισε προνομιακές τιμές εισιτηρίων!

Το Εθνικό Θέατρο αφουγκράζεται τη δύσκολη οικονομική συνθήκη των καιρών και προσφέρει ειδικά εκπτωτικά πακέτα για να καταστήσει την εμπειρία της Επιδαύρου πιο προσιτή.

Από 08.07.2022 έως 09.07.2022
Μήδεια / Μποστ

Καλοκαιρινή περιοδεία
Με απαράμιλλη δεξιοτεχνία ο Μποστ φέρνει κοντά ετερόκλητους χαρακτήρες, από διαφορετικές ιστορικές περιόδους, με χιούμορ και τόλμη, παίζοντας απενοχοποιημένα με τους συνειρμούς που δημιουργεί η ακροβατική του γλώσσα...

Από 29.07.2022 έως 30.07.2022
Αίας / Σοφοκλή

Καλοκαιρινή περιοδεία
Όταν οι συμπολεμιστές του τού στερούν με δόλο τα όπλα του Αχιλλέα, την πιο μεγάλη αναγνώριση της πολεμικής του αρετής, ο Αίας δεν μπορεί να το δεχτεί, ούτε να το κατανοήσει...

30.5.2022
«Στα χνάρια της Επιδαύρου» | Καλοκαιρινό εργαστήρι για νέους 15-20 ετών

Με αφορμή τις παραστάσεις της Μήδειας και του Αίαντα το Εθνικό Θέατρο διοργανώνει καλοκαιρινό εργαστήριο για νέους 15 έως 20 ετών στο Μικρό Εθνικό. Οι πρωταγωνιστικές μορφές των Μποστ και Σοφοκλή θα αποτελέσουν την πηγή έμπνευσης για τους δύο κύκλους του εργαστηρίου.