«Τι ζούμε, ρε;;;»: Η παράσταση παρατείνεται μετά τα αλλεπάλληλα sold out

ti-zoume Elina Giounanli
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 29 ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

Η θεατρική επιθεώρηση – υπερπαραγωγή της Δήμητρας Παπαδοπούλου μετά τα αλλεπάλληλα sold out και πάνω από 44.000 χιλιάδες θεατές που την απόλαυσαν ήδη, ανανεώνει το ραντεβού της στο Θέατρο Άλσος από τις 25 Αυγούστου έως και τις 2 Οκτωβρίου κάθε Πέμπτη-Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή.

Μια παράσταση πρωταγωνιστών με 15 υπέροχους ηθοποιούς, 12μελή ζωντανή ορχήστρα και 20 χορευτές. Η Δήμητρα Παπαδοπούλου παρουσιάζει μια νέα σπαρταριστή επιθεώρηση, που τα κείμενα της … δεν «αφήνουν κανέναν ασχολίαστο». Μια τρελή, κωμική ανασκόπηση της καθημερινότητας όπου το σημερινό γίνεται διαχρονικό και το παράλογο, λογικό.

Elina Giounanli

Ένας καθρέφτης που σαρκάζει και αυτοσαρκάζεται, που παραμορφώνει και μεγεθύνει. Μια επιθεώρηση όπου πάνω στην σκηνή θα συναντηθεί και θα συνομιλήσει η Δεξιά με την Αριστερά, ο Πούτιν με τον Μπάιντεν, η νοικοκυρά με την νεολαία. Μια παρέλαση της νεοελληνικής παραπραγματικότητας και παράνοιας που μας ταλαιπωρεί όλους και μόνη διέξοδος είναι να μπορούμε να γελάμε με αυτή. Ο προαιώνιος ρόλος της επιθεώρησης είναι να παίρνει το βαρύ και να το κάνει ελαφρύ, το ψυχικό βάρος να το κάνει γέλιο.

Elina Giounanli

Ο Όμιλος Μαροσούλη – Κοταρίδη, συνυφασμένος με τις υπερπαραγωγές που «ανεβάζει» στο θερινό Θέατρο Άλσος δημιούργησε φέτος το καλοκαίρι «το γεγονός της χρονιάς», επιστρατεύοντας τους καλύτερους για να «στήσουν» ένα αξέχαστο υπερθέαμα με έναν μεγάλο θίασο αγαπημένων ηθοποιών, τραγούδι και χορό που κλείνει το μάτι στην επικαιρότητα.

Elina Giounanli

Μαζί με την Δήμητρα Παπαδοπούλου παίζουν στη σκηνή του Άλσους οι ηθοποιοί (αλφαβητικά): Θοδωρής Αθερίδης, Θανάσης Αλευράς, Κώστας Αποστολάκης, Ηλιάνα Γαϊτάνη, Λευτέρης Ελευθερίου, Κρατερός Κατσούλης, Ελένη Κοκκίδου, Κώστας Κόκλας, Αντώνης Κρόμπας, Ροζαμάλια Κυρίου, Νίκη Λάμη, Αντώνης Λουδάρος, Στράτος Λύκος, Πάνος Μουζουράκης, Παρθένα Χοροζίδου.

Elina Giounanli
Συντελεστές
Κείμενα: Δήμητρα Παπαδοπούλου
Σκηνοθεσία: Θοδωρής Αθερίδης
Διεύθυνση Παραγωγής: Αθανάσιος Μαροσούλης
Διεύθυνση Marketing, Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων MK GROUP: Ελένη Τώρου – Μάνος Μαγιάτης - Ελένη Βλαχοπούλου
Παραγωγή: Ηλίας Μαροσούλης & Άγγελος Κοταρίδης / MK GROUP OF COMPANIES

Elina Giounanli
Info
Θέατρο ΑΛΣΟΣ
Ευελπίδων 4, Κυψέλη – Πεδίον του Άρεως
Τηλ. για πληροφορίες.: 210-8227471 & 210-8831487
Ημέρες παραστάσεων: Από 25 Αυγούστου και κάθε Πέμπτη – Παρασκευή – Σάββατο – Κυριακή
Ώρα έναρξης παραστάσεων: 20:30
‘Ώρα εισόδου κοινού: 19:00
Προπώληση PUBLIC και στα ταμεία του θεάτρου.