«Ο Άσχημος» για δεύτερη χρονιά ανεβαίνει στο Νέο Θέατρο Βασιλάκου

o-asximos-asximos
ΠΕΜΠΤΗ, 20 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024

Μετά από 150 παραστάσεις από την πρεμιέρα του, όλες sold-out, «Ο Άσχημος» συνεχίζει την επιτυχημένη του πορεία στο Νέο Θέατρο Βασιλάκου, για 2η χρονιά, από την Τετάρτη 16/10.

Η σαρδόνια, σκοτεινή κωμωδία «Ο Άσχημος» του Marius Von Mayenburg, μετά τη θερμή υποδοχή κοινού και κριτικών, έχοντας πετύχει το απόλυτο sold-out - με όλa τα εισιτήρια πουλημένα και στις 150 παραστάσεις που έχει πραγματοποιήσει μέχρι σήμερα - συνεχίζει για 2η χρονιά στο Νέο Θέατρο Βασιλάκου, από την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου.

Τέσσερις ηθοποιοί σε οχτώ ρόλους εναλλάσσοντας σκηνές και χαρακτήρες με καταιγιστικό ρυθμό, σ’ αυτή την καυστική σάτιρα για τη βιαιότητα της σύγχρονης ναρκισσιστικής κοινωνίας, όπου η εικόνα και το κοινωνικό status καθορίζει πλέον, περισσότερο από ποτέ, τον πυρήνα της ύπαρξής μας.

Λίγα λόγια για το έργο:

Ο Λέττε είναι άσχημος. Πολύ άσχημος. Αλλά δεν το ξέρει. Όταν, εξαιτίας προβλημάτων στη δουλειά του, όλοι γύρω του αναγκάζονται να του εξομολογηθούν την απερίγραπτη έκταση της ασχήμιας του, αποφασίζει να πάρει δραστικά μέτρα. Να αλλάξει πρόσωπο. Η εγχείρηση πηγαίνει υπερβολικά καλά και πλέον το ανείπωτα όμορφο πρόσωπό του, θα γίνει το διαβατήριό του για μια νέα ζωή - μια ζωή γεμάτη γυναίκες, δόξα, λεφτά... Όταν όμως το πρόσωπό του γίνεται προϊόν προς πώληση,  τα πράγματα θα πάρουν μια πραγματικά άσχημη τροπή…

«Ο Άσχημος» είναι το διασημότερο έργο του ανατρεπτικού δημιουργού της Schaubühne, Marius Von Mayenburg, έχοντας ανέβει σε πάνω από 30 χώρες μετά την πρώτη του παρουσίασή το 2007, στη Γερμανία.

«Μοιάζω με κάποιον που πάντα θα τον ζηλεύω, μόνο που δεν ξέρω, αν αυτός είμαι εγώ.»

Πρόγραμμα παραστάσεων

Τετάρτη & Κυριακή στις 20:00, Πέμπτη & Παρασκευή στις 21:00, Σάββατο στις 18:00 και στις 21:00
Προπώληση online, τηλεφωνικά στο 211 800 5141 και στα ταμεία του θεάτρου (Νέο Θέατρο Βασιλάκου, Προφ. Δανιήλ 3, Κεραμεικός
211 013 2002).