«Αγκαλιάσετε τη Γη! Σώστε τα Χριστούγεννα!» από τη θεατρική ομάδα Weland Θέατρον

theatro-imeras
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 02 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2022

Μία διαδραστική παράσταση με πολύ τραγούδι, χορό και με βασικό συστατικό, την ενεργή συμμετοχή των παιδιών, έρχεται από αυτό το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου στο Θέατρο της Ημέρας και μόνο για έξι παραστάσεις.

Στόχος της παράστασης είναι η ευαισθητοποίηση μικρών και μεγάλων για την προστασία του περιβάλλοντος.  Να συμμετέχουν ενεργά ως υπεύθυνοι πολίτες στη βελτίωση της ποιότητας ζωής, αναπτύσσοντας πνεύμα συνεργασίας και υπευθυνότητας.

Το έργο

Η κακιά Ρύπη, με βοηθούς όλη την ανθρωπότητα θέλει να αυξήσει κι   άλλο την θερμοκρασία της γης και να τριπλασιάσει τα καυσαέρια. Στόχος της είναι να καταστρέψει τα Χριστούγεννα για πάντα, λιώνοντας τους πάγους. Πώς αλλιώς θα μπορέσουν να φτιάξουν τα ξωτικά δώρα για όλα τα παιδιά εάν λιώσουν οι πάγοι και ολόκληρη η Χώρα τους βυθιστεί στον κρύο ωκεανό;

Ακόμα και αν ο Άγιος Βασίλης τα καταφέρει να πετάξει με το έλκηθρο, τους τάρανδούς του και τον αγαπημένο του Ρούντολφ, η Ρύπη έχει γεμίσει την ατμόσφαιρα από καυσαέρια που δεν θα αφήσουν το έλκηθρο να προσγειωθεί! Τα Χριστούγεννα αλλά και η γη ολόκληρη κινδυνεύουν να χαθούν για πάντα. Θα καταφέρουν τα ξωτικά να συνεργαστούν με τα παιδιά και  να σώσουν τα Χριστούγεννα για φέτος τουλάχιστον; Μόνο τα παιδιά μπορούν να οδηγήσουν την ιστορία μας σε ένα αίσιο τέλος. Στο τέλος της παράστασης όταν τα παιδιά καταφέρουν να περάσουν όλες τις δοκιμασίες, θα τους μοιραστούν σπόροι-βολβοί για να τους φυτέψουν στην δική τους γλάστρα επιστρέφοντας σπίτι.

Συντελεστές
Σύλληψη/Σκηνοθεσία: Λυσάνδρα Αναστασοπούλου
Σκηνικά: Ιωάννης Καρράς
Ερμηνεύουν: Λυσάνδρα Αναστασοπούλου, Μιχαέλα Αναστασοπούλου, Ματίνα Κοψολαίμη

Info
Σάββατο & Κυριακή: 3/12, 4/12, 10/12, 11/12, 17/12,18/12 στις 12.00
Διάρκεια: 45’ λεπτά
Τιμή Εισιτήριου: 7€
Τηλέφωνο Κρατήσεων: 6976828433

Θέατρο Ημέρας
Γεννηματά 20, Αμπελόκηποι, Αθήνα 11524

Εταιρία παραγωγής:  Weland «Η Χώρα του Εμείς - Η Χώρα του Μαζί»