Ο «Caveman» Βλαδίμηρος Κυριακίδης για λίγες ακόμη εμφανίσεις

caveman-kuriakidis-fotografia
ΔΕΥΤΕΡΑ, 05 ΜΑΙΟΥ 2014

O «αιώνιος πόλεμος» των δύο φύλων παίρνει τέλος σε λίγες μέρες, τουλάχιστον στη σκηνή του θεάτρου Coronet. Η ξεκαρδιστική κωμωδία «Caveman» του Ρομπ Μπέκερ, με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη ως «άνθρωπο των σπηλαίων» ρίχνει αυλαία στις 11 Μαϊου. Προγραμματίστε λοιπόν με το έτερον σας ήμισυ εγκαίρως μια θεατρική έξοδο με…εκπαιδευτικό χαρακτήρα!

Όταν ο Ρομπ Μπέκερ έγραφε τον «Caveman» δεν φανταζόταν τι «φλέβα χρυσού» θα χτυπούσε. Το έργο του έχει συναρπάσει πάνω από 10.000.000 θεατές  τόσο στην Αμερική όσο και στην Ευρώπη.  Παίζεται σε 30 χώρες ταυτόχρονα και εξακολουθεί να κρατά την πρωτιά σαν τη  μακροβιότερη σόλο κωμωδία στην ιστορία του Broadway!

Ο Αμερικανός συγγραφέας, επιχειρώντας να ερμηνεύσει τον διαφορετικό τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνονται τον κόσμο και αντιδρούν οι γυναίκες και οι άνδρες, έπλασε τον  «Caveman». Ο ήρωας του έργου μετά από έναν επεισοδιακό καβγά με τη σύζυγό του Μαίρη, βρίσκεται έξω από το σπίτι του να μονολογεί… Λίγο πριν φτάσει στα όρια της τρέλας, ο Σωτήρης δέχεται τη βοήθεια του «Caveman», προκειμένου να βρει απαντήσεις σε μερικά υπαρξιακά ερωτήματα. Από σκηνής θεραπευτική συνεδρία για ζευγάρια. Γιατί το χιούμορ είναι «φάρμακο».

Μετάφραση : Ερατώ Τάττη. Διασκευή-Σκηνοθεσία: Αναστασία Παπαστάθη. Σκηνικά και κοστούμια Ειρήνη Παγώνη. Μουσική: Πάνος Φορτούνας. Στο ρόλο του Caveman, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

Πληροφορίες: «Caveman» έως τις 11 Μαϊου στο θέατρο Coronet. Παρασκευή και Σάββατο 21:15, Κυριακή 20:00. Τιμές εισιτηρίων 15 ευρώ, φοιτητικό και ανέργων 12 ευρώ. Διάρκεια:2 ώρες με διάλειμμα. Ταμείο θεάτρου Coronet -  τηλέφωνα : 210 – 7012123 και 210 – 7012511. Προπώληση: www.viva.gr  και στα καταστήματα Public και Παπασωτηρίου.