Disney on Ice: νέο σόου βασισμένο στο «Frozen» («Ψυχρά και ανάποδα»)

disney-on-ice-photo

Φωτογραφία από την περσινή παραγωγή της Disney On Ice.

ΤΕΤΑΡΤΗ, 21 ΜΑΙΟΥ 2014

H είδηση θα ενθουσιάσει τους λιλιπούτειους θεατές και τους γονείς τους: το παιδικό blockbuster «Frozen» («Ψυχρά και ανάποδα») θα είναι η επόμενη ταινία που θα «ζωντανέψει» στις παραστάσεις του Disney On Ice. Οι δημοφιλείς ήρωες της ιστορίας θα πρωταγωνιστήσουν σε ένα φαντασμαγορικό θέαμα, με χορογραφίες και ριψοκίνδυνες φιγούρες πάνω στον πάγο.

Μια εικόνα των εντυπωσιακών παραγωγών του Disney Οn Ice έχει πάρει και το ελληνικό κοινό: θυμίζουμε ότι το 2013 στο Κλειστό Γήπεδο Φαλήρου, είχαμε παρακολουθήσει από το Disney On Ice μια μαγευτική παράσταση, με συρραφή σκηνών από την ιστορία της μικρής γοργόνας αλλά και τις ταινίες «Toy 3» και «Cars».

Η νέα πρόταση του Disney On Ice, με το «Frozen» θα κάνει πρεμιέρα στη Φλόριντα αρχές Σεπτεμβρίου και στη συνέχεια θα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο. Ας ελπίσουμε ότι ένας από τους επόμενους σταθμούς, θα είναι και η Ελλάδα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας New York Times το σόου θα περιλαμβάνει 39 ερμηνευτές, ενώ περίπου είκοσι ειδικά μηχανήματα θα δημιουργήσουν μια τεχνητή χιονοθύελλα επί σκηνής. Η παραγωγός Νικόλ Φελντ δήλωσε ότι η παράσταση θα κάνει τα παιδιά και τους γονείς τους να αισθανθούν σαν να σκαρφαλώνουν πραγματικά σε βουνά, βιώνοντας τα μάγια της παγωμένης πριγκίπισσας Έλσα.

Το «Ψυχρά και ανάποδα», μια ελεύθερη διασκευή του παραμυθιού του Άντερσεν «Η βασίλισσα των πάγων», κέρδισε τον τίτλο της εμπορικότερης ταινίας κινουμένων σχεδίων όλων των εποχών, με εισπράξεις 1,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων παγκοσμίως.

Mάνια Στάικου