«Πρισίλα, η Βασίλισσα της Ερήμου» για 6 τελευταίες παραστάσεις

priscilla
ΠΕΜΠΤΗ, 04 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014

Το φαντασμαγορικό μιούζικαλ για τη φιλία, την ισότητα και την άνευ όρων αγάπη, που αποθεώθηκε από 40 χιλιάδες θεατές, επιστρέφει στο Θέατρο Badminton για 6 τελευταίες παραστάσεις.

Κατευθείαν από το West End και το Broadway, η παγκόσμια επιτυχία «Priscilla – Queen of the Desert, the musical» («Πρισίλα, η Βασίλισσα της Ερήμου») βρίσκεται στο Θέατρο Badminton με τα αυθεντικά βραβευμένα κοστούμια και σκηνικά της παράστασης του Λονδίνου σε σκηνοθεσία Φωκά Ευαγγελινού κι ένα δυνατό ελληνικό καστ.

Στους τρεις πρωταγωνιστικούς ρόλους οι Γιώργος Καπουτζίδης, Φώτης Σεργουλόπουλος  και Παναγιώτης Πετράκης. Μαζί τους ο  Παύλος Ορκόπουλος, η Ευαγγελία Μουμούρη και η Τάνια Τρύπη. Τις αιθέριες ντίβες – τραγουδίστριες ενσαρκώνουν η Demy, η Μελίνα των Vegas και η Shaya. Τους παραπάνω συνοδεύει μια πολυμελής ομάδα ηθοποιών, τραγουδιστών, χορευτών και μουσικών.

Η «Priscilla» αφηγείται την διασκεδαστική, αλλά και συγκινητική ιστορία τριών φίλων τραβεστί καλλιτεχνών που διαβαίνουν την Αυστραλία από το Σίδνεϊ ως το Αλις Σπρινγκς, γιατί ο ένας από αυτούς θέλει να συναντήσει τον 8χρονο γιο του. Στη διάρκεια του ταξιδιού διασχίζουν την έρημο και πολλά χωριά της αυστραλιανής επαρχίας, όπου προσπαθούν να παρουσιάσουν την παράστασή τους με κίνδυνο πολλές φορές και της ίδιας της σωματικής τους ακεραιότητας.

Τη μετάφραση του έργου έχει αναλάβει ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Πληροφορίες: «Priscilla – Queen of the Desert, the musical» («Πρισίλα, η Βασίλισσα της Ερήμου»), 26, 27, 28 Σεπτεμβρίου, 3, 4, 5 Οκτωβρίου, Θέατρο Badminton, Άλσος Στρατού, Γουδή.  Εισιτήρια: Α’ ζώνη: 45 ευρώ, Β’ ζώνη: 35 ευρώ, Γ’ ζώνη: 30 ευρώ, Δ’ ζώνη: 25 ευρώ, Ε’ ζώνη: 15 ευρώ, 10 ευρώ (φοιτητικό). Προπώληση: 210 8840600, www.abcd.gr, www.viva.gr, καταστήματα Public, Παπασωτηρίου, Seven Spots και Ιανός.