«Πρότυπος οίκος ανοχής» του Χάρη Ρώμα στο θέατρο Ακάδημος

protupos-oikos-anoxis
ΔΕΥΤΕΡΑ, 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014

Την Πέμπτη 23 Οκτωβρίου στο θέατρο Ακάδημος και ώρα 21:30 κάνει πρεμιέρα η νέα κωμωδία του Χάρη Ρώμα «Πρότυπος οίκος ανοχής».

Τι συμβαίνει όταν μεσοτοιχία με το διαμέρισμα του διευθυντού του τμήματος ηθών έρχεται στο διπλανό διαμέρισμα να διαμείνει μια γυναίκα που διατηρεί παράνομο οίκο ανοχής;

Όλες οι ευτράπελες συγκρούσεις στη νέα ξεκαρδιστική κωμωδία του Χάρη Ρώμα με πρωταγωνιστή τον ίδιο όπου συναντά στους συμπρωταγωνιστικούς ρόλους τη Σοφία Μουτίδου (για πρώτη φορά μαζί μετά το «Καφέ της Χαράς»), τη Μαρία Γεωργιάδου, τον Κώστα Τριανταφυλλόπουλο, τη Βίκυ Κάβουρα  και τον Βαγγέλη Δουκουτσέλη.

Πρόκειται για μια κωμωδία ηθών με φαρσικά στοιχεία αλλά και έντονη κριτική ματιά στην ανθρώπινη υποκρισία.

Έτσι το τελικό ζητούμενο είναι να αποφασίσει ο θεατής ποιος είναι τελικά «πόρνη» σε αυτή τη ζωή. Αυτός που εκπορνεύει το σώμα του ή αυτός που εκπορνεύει την ψυχή του;

Η σκηνοθεσία είναι του Χάρη Ρώμα, τα σκηνικά της Λίνας Μαντίκου και τα κοστούμια της Μάγδας Καλορίτη.

Η πρωτότυπη μουσική του έργου έχει γραφτεί από τον Ηλία Κόζα, όπως και τα τραγούδια τα οποία ερμηνεύει με τους Koza Mostra.

Πληροφορίες: «Πρότυπος οίκος ανοχής» στο θέατρο Ακάδημος, Ιπποκράτους 17, Αθήνα. Προγραμματισμένη πρεμιέρα: Πέμπτη 23 Οκτωβρίου. Hμέρες και ώρες παραστάσεων: Τετάρτη – Πέμπτη: 20:00,  Παρασκευή: 21.30, Σάββατο: 18:30 (λαϊκή) και 21:30, Κυριακή 18:30 και 21:30. Τιμές εισιτηρίων: Γενική είσοδος: 20 ευρώ, Φοιτητικό - λαϊκή: 14 ευρώ, Κάρτα ανεργίας: 12 ευρώ. Κάθε Τετάρτη και Πέμπτη ειδική προσφορά 12 ευρώ για όλους.