Το φημισμένο τσίρκο Cirque du Soleil στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο
H Alegría είναι μία από τις πλέον κλασικές, διάσημες και αγαπημένες παραστάσεις του φημισμένου Cirque du Soleil, που θα παρουσιαστεί το Σεπτέμβριο στην Αθήνα.
Μία παράσταση με μεγαλειώδη, επιβλητικά σκηνικά, 400 πανέμορφα, πολύχρωμα κουστούμια, εκπληκτικό φωτισμό και 5.000 εργαζομένους από 50 χώρες, θα παρουσιάσει το Σεπτέμβριο το φημισμένο Cirque du soleil, το «μεγαλύτερο θέαμα στον κόσμο», με 5.000 εργαζομένους από 50 χώρες και 25 γλώσσες, με 1.300 καλλιτέχνες και 100.000.000 θεατές σε 300 πόλεις, 40 χώρες και 5 ηπείρους.
H Alegría είναι μία από τις πλέον κλασικές, διάσημες και αγαπημένες παραστάσεις του φημισμένου Cirque du Soleil, εκεί όπου οι άνθρωποι μεταλλάσσονται σε αιθέριες, αεικίνητες υπάρξεις, πετούν στον αέρα αψηφώντας τους νόμους της βαρύτητας, συνδυάζουν τις καλαίσθητες δημιουργικές τους εκφράσεις με τη δύναμη, την ταχύτητα, την επιδεξιότητα και την τόλμη, δομώντας ένα εξαιρετικό μείγμα μεγάλων αθλητικών και καλλιτεχνικών επιτευγμάτων.
Το Cirque du Soleil, έχει ως αποστολή του «να κινητοποιήσει τη φαντασία, να διεγείρει τις αισθήσεις και να αφυπνίσει τα συναισθήματα των ανθρώπων», έχει σαρώσει τα σημαντικότερα διεθνή βραβεία και συνεχίζει να κλέβει παντού την παράσταση, όπως έγινε και στην πρόσφατη απονομή των Όσκαρ.
Οι παραστάσεις έχουν προγραμματιστεί για 3-9 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ.
Εισιτήρια ήδη διατίθενται online για τα μέλη του Cirque Club. Η συμμετοχή στο Cirque Club είναι δωρεάν, επιτρέπει την προαγορά εισιτηρίων και παρέχει ειδικές προσφορές και αποκλειστικές ειδήσεις. Γίνετε κι εσείς μέλη στην ιστοσελίδα: www.cirqueclub.com .
Προπώληση στα καταστήματα κινητής τηλεφωνίας ΓΕΡΜΑΝΟΣ σε όλη την Ελλάδα. Επίσης για online αγορές, στην ιστοσελίδα: www.lavris.gr.
Τιμές εισιτηρίων 35 ευρώ, 45 ευρώ, 55 ευρώ, 65ευρώ και η VIP ζώνη 75ευρώ. Φοιτητικά και παιδικά εισιτήρια έκπτωση 20% σε όλες τις ζώνες.
Ειδικές τιμές για την έκδοση ομαδικών εισιτηρίων.
Πληροφορίες για την παράσταση: τηλ. 210 7258510.
ΚΕΙΜΕΝΑ-ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΠΟΠΗ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ
ΠΛΑΝΑ-ΜΟΝΤΑΖ: ΒΑΝΙΑΣ ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗΣ







