Ennio Marchetto: To ζωντανό «καρτούν» ξανάρχεται στη χώρα μας

ennio-marchetto-4
ΤΡΙΤΗ, 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Αστείρευτο γέλιο, δεξιοτεχνία και φαντασία στο Passport στις 9 και 11 Δεκεμβρίου.

Ο Ennio Marchetto, ο άνθρωπος με τα 100 πρόσωπα, επιστρέφει στη χώρα μας σε χριστουγεννιάτικο κλίμα (αυτή τη φορά) και με κάθε προοπτική να δεκαπλασιάσει τους θαυμαστές του.

Ένα διαρκές σόου που εντυπωσιάζει το κοινό, όταν βλέπει να πιάνει ψιλοκουβέντα η σέξι Μονρόε με την ακούραστη Mona Lisa, ή η Ελισσάβετ της Αγγλίας να χτυπιέται υπό το ρεσιτάλ των Tina Turner, Eminem ή Freddie Mercury. Η Beyonce αλά μπρατσέτα με τον Elton John, η Amy Winehouse πίνει καπουτσίνο με τον Πάπα και άλλα εξωπραγματικά που μόνο ο Ennio Marchetto μπορούν να κάνουν πραγματικά. Η Madonna δεν πιστεύει στα μάτια της. Οι δε Φρανκ Σινάτρα και Lady Gaga, πριν μοιραστούν το ίδιο μικρόφωνο, μοιράζουν αφειδώς αυτόγραφα. 

Ο Βενετός performer ξεκίνησε την καριέρα του ως ζωγράφος. Αναμενόμενο. Δεν μπορούσε να ελέγξει τη φαντασία του κι έτσι αποφάσισε να ασχοληθεί με τη μιμική, όταν είδε σε ένα όραμα μια χάρτινη Μέριλιν Μονρόε να πλησιάζει, πετώντας, προς το μέρος του. Όπως κι έγινε, κι από τότε το όνομά του πάει ασορτί με διακρίσεις και βραβεία, έχοντας τιμηθεί με τα “Winner of Cannes Best Show”, Performance d’ Acteur” και “Winner of the Golden Lion, Venice Entertainment Festival”.

Info
Passport
Κεραμεικού 58 & Μαραθώνος
Παραστάσεις: Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου (21:30) και Κυριακή 11 Δεκεμβρίου (20:00)