Μνημόσυνο… ξανά για τη «Στέλλα με τα κόκκινα γάντια» του Δημήτρη Λάλου

stella-me-ta-kokkina-gantia2
ΤΕΤΑΡΤΗ, 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Η επόμενη «τελετή» θα γίνει το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου, στο θέατρο TempusVerum- Εν Αθήναις.

Έκανε πρεμιέρα στη σκηνή του Θεάτρου Ακαδημίας Πλάτωνος την περσινή θεατρική σεζόν και με αφορμή τις 227 ημέρες που πέρασαν κιόλας από την τελευταία παρουσίασή της στη σκηνή, «Η Στέλλα με τα κόκκινα γάντια» του Ι. Καμπανέλλη επέστρεψε προ ημερών στο σανίδι μέσα από την επιμνημόσυνη δέηση που διοργάνωσε ο Δημήτρης Λάλος προς τιμήν της στη νέα θεατρική του στέγη, στο TempusVerum- Εν Αθήναις. Το «Η Στέλλα Με Τα Κόκκινα Γάντια. Το Μνημόσυνο» έλαβε χώρα το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου, αμέσως μετά την παράσταση του ηθοποιού – σκηνοθέτη «Η Αρρώστια της Νιότης».

Και τώρα, ο Λάλος και η ομάδα του δηλώνουν έτοιμοι για την επόμενη «τελετή». Θα πραγματοποιήσουν ένα ακόμη μνημόσυνο της Στέλλας το Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου υπό τον τίτλο, «The Mnhmocyno ή red stella micro diffusion version». Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά: «Ελάτε να μνημονεύσουμε και πάλι τη Στέλλα Με Τα Κόκκινα Γάντια. Ελάτε να δείτε πως ο Νταλκάς χορεύεται και τραγουδιέται και γίνεται γιορτή. Γνωρίστε τους Fine Brazilian Blend Coffe, εξερευνηστε μαζί τους νέους στίχους όπως το Micro-Diffusion, κάπου ανάμεσα στον Τσιτσάνη και την Μπέλλου. Ελάτε να ανακαλύψουμε που το πήγαινε η Αmy Winehouse με το Back to Black. Από δω και στο εξής, τα Σάββατα θα είναι Μαύρα. Είσοδος ελεύθερη. Θα διατίθενται κόλλυβα και κονιάκ».

Σημειώνεται ότι αυτή την περίοδο ο Δημήτρης Λάλος παρουσιάσει το «Η Αρρώστια της Νιότης» στο TempusVerum- Εν Αθήναις και το «Αποχαιρετιστήριο Δείπνο» στο Γκλόρια.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΦΑΡΑΖΗ