Πρώτες φωτογραφίες από τον «Ντέτεκτιβ» στο Skrow

detective9akostiskallivretakis
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Το έργο του Δημήτρη Χατζή θα κάνει πρεμιέρα 18 Ιανουαρίου 2017, σε σκηνοθεσία Μάνου Στεφανάκη.

Ποδαρικό με τη νέα χρονιά στο Skrow Theater θα κάνει ο Μάνος Στεφανάκης, παρουσιάζοντας την παράσταση «Ντέτεκτιβ». Τη θεατρική μεταφορά του διηγήματος του Δημήτρη Χατζή, που θα κάνει πρεμιέρα 18 Ιανουαρίου 2017 και μάλιστα σε πανελληνία πρώτη.

Η υπόθεση του έργου διαδραματίζεται μέσα στην ασφυκτική κανονικότητα μιας μικρής ελληνικής κωμόπολης, όπου τίποτα ποτέ δεν συμβαίνει, με κεντρικό ήρωα τον Θοδωράκη, «τον επιλεγόμενο ντέτεκτιβ», αριστούχο γυμνασίου και λάτρη των αστυνομικών μυθιστορημάτων, που εριμένει το διορισμό του σε θέση γραφέως στα γραφεία της Επαρχίας.

Ο διορισμός δεν έρχεται κι ο Θοδωράκης, αργά μα σταθερά, βουλιάζει στο τέλμα της απραξίας. Ένας μυστηριώδης θάνατος τον συγκλονίζει. Η διαλεύκανσή του γίνεται σκοπός της ζωής του. Γίνεται η σπίθα που κρατά ζωντανή την ιδέα της εξαιρετικότητας για το άτομό του, της επικράτησης και της γενικής αναγνώρισης.

Ερμηνεία: Γιούλη Καρναχωρίτη, Ιφιγένεια Μακρή. Σκηνοθεσία: Μάνος Στεφανάκης Σκηνικά / Κοστούμια: Γεωργία Μπούρδα Πρωτότυπη Μουσική: Αναστάσιος Τζίβας Φωτισμοί: Αντώνης Κουνέλλας Teaser / Trailer: Αντώνης Κουνέλλας Φωτογραφικό υλικό: Κωστής Καλλιβρετάκης Βοηθός Σκηνοθέτη: Μαρία Θρασυβουλίδη.

Info
Skrow Theater
Αρχελάου 5, Παγκράτι
Από 18 Ιανουαρίου 2017. Κάθε Τετάρτη & Πέμπτη στις 21:00.Εισιτήριο: 12 € γενική είσοδος, 8 € φοιτητικό & Ανέργων. Τηλέφωνο και ώρες κρατήσεων: 210 7235 842 (ώρες 11:00 π.μ. - 14:00 μ.μ. και 17:00 μ.μ. - 20:30 μ.μ.).

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΦΑΡΑΖΗ